Eddig volt a félcipő, most már van negyedcipő is Hír

Jenei Róbert – Mozgásvilág.hu
2012/02/28
Sporttechnikai konyhafőnökünk mai ajánlata: 3 rétegű futódzseki és köretnek futószandál.
Hirdetés

Folytassuk a csemegézést az idei ISPO Díj nyertes termékei közt . Mondhatnánk úgy is, hogy sporttechnikai konyhafőnökünk mai ajánlata: egy 3 rétegű futódzseki és egy szandál. „ - Nem, ez nem szandál, ez egy saru! – Nem, ez nem saru, hanem szandál! ” Egy a lényeg, amit a Brian életében is megfogalmaznak a vita lezárásaként: „ Fogd a sarut és fuss! ”.

Az ISPO 2012-ről már korábban beszámoltunk , így a magára a díjra nem térünk ki, hanem nézzük rögtön a „Teljesítmény kategória” ruházati győztes futókabátját, a Mountain Hardwear és Montrail cég könnyűsúlyú bajnokát, a Hooded Effusiont .

Ez az ultrakönnyű kabát, olyan anyagokból készült, mely megvédi viselőjét a víztől és a hidegtől. Az anyag magas fokú szellőzése és a szabad mozgás érzése, mind-mind fontos kritérium volt a kabát díjazása során. „ A Hooded Effiusion egy olyan kabát, amely egyesíti az egyszerű megjelenést, a kényelmes viseletet és a magas fokú funkcionalitást. Ez a kombináció pedig megérdemli az ISPO Díjat. ” – olvasható a díjátadó után kiadott sajtóközleményben.

 

82179-Mountain_Hardwear_and_Montrail_Hooded_Effusion_Jacket_14x14cm.jpg

 

Ha már van kabátunk, akkor nézzünk egy új, divatos futócipőt, vagy sarut, vagy szandált, vagy nem is tudom mit. A lényeg, hogy szintén a „Teljesítmény kategória” lábbeli győztese a Freeheel Running Pad .

Első ránézésre is láthatjuk, hogy nem egy szokásos futócipővel van dolgunk, sőt nem is egy szokásos cipővel, talán nem is egy cipővel. Ez az új kialakítás maximálisan visszaadja a felhőtlen, mezítlábas járás örömét . Maga a cipő ultrakönnyű és minimális anyag van a lábunkon. Csak és kizárólag ott véd, ahol szükséges. Számos előnnyel rendelkezik, mind ergonómiailag, mind anatómiailag.

 

82179-Freeheell_Running_Pad.jpg

 
javítja a koordinációt és az izomerőt az alsó végtagoknál nem érezzük azt az igényt, hogy belepréseljük a lábunkat egy kis lukba nem kell cipőméretet választani csak a lábfej szélességed alapján választhatsz a kicsi-közepes- nagy méret között magasabb futó hatékonyság a sarok szabadsága miatt
Bár kettős érzéseket kelt bennem a látvány, mégis azt gondolom, hogy érdemes lenne kipróbálni. Biztos vagyok benne, hogy teljesen más élményt ad lábunknak járás és futás során is. További érdekessége, hogy mindössze 3 méretben kapható és nem a láb hosszához, hanem a szélességéhez kell nézni a megfelelőt: kicsit, közepeset vagy nagyot.

 

82179-Freeheell_Running_Pad_18x13cm.jpg

 

Ezúton szeretnénk felhívni minden kedves olvasó figyelmét, hogy akinek van lehetősége kipróbálni bármelyik terméket mindenképpen írja meg nekünk, mert mi is nagyon kíváncsiak vagyunk mitől olyan különleges a kabát, és milyen érzés a Running Pad viselete. Köszönjük!
Hirdetés