Bécs-Budapest Ultramaraton 2011 Hír

Bécs-Budapest Ultramaraton
2011/07/29
Ha akarod verseny, ha akarod buli!
Hirdetés
Az ultramaraton sport az utóbbi két évtizedben vált igazán ismertté. Az 50 km feletti távok számítanak igazán ebbe a kategóriába, így a Bécs-Budapest verseny is. Magyarországon egyre több ultra távú verseny kerül megrendezésre, s egyre nő a résztvevők száma is egyéniben és váltóban egyaránt. Ez egy igazi állóképességi sport nagy harcokkal és csodálatos érzésekkel. Akik csapatban, azaz váltóban teljesítik, hihetetlen összekovácsoló erő részeseivé válnak.
A kemény sportérték mellett valahol egy jó buli is, nagy találkozásokkal, jó sztorikkal, évekre tartó élményekkel és barátságokkal tarkítva. A szervezők szeretnék a versenyt - jellegénél fogva - nyitottabbá tenni Európára, a világra, a különböző kultúrák bemutatására és három ország helytörténeti és természeti szépségeinek megismerésére.
A szervezők célja továbbá bemutatni a Duna által kialakított csodálatos természeti környezetet, a klasszikus versengés mellett minél több sportszerető embert bevonni, akár túrajelleggel, családi programok keretében, részszakaszokhoz csatlakozva.
Ha akarod verseny, ha akarod buli!
Ha még nem próbáltad, itt az idő, kóstolj bele! Meglátod, nagy élményben lesz részed! Lehet ma kísérő vagy, lehet, hogy jövőre csapattag leszel, és lehet, hogy…, mint azt számos példa bizonyítja.
 
Három országot érintve gyönyörű útvonalakon, kedves emberek buzdítása mellett teheted mindezt. A verseny részleteiért klikk ide!
Hirdetés