aki keres, talál
Balaton

A 4-es Kéktúra szakaszt Keszthelytől Tapolcáig futva, szűk négy óra alatt teljesítettük.

#túra
Balaton

A 3-as Kéktúra szakaszt Sümegtől Keszthelyig futva-túrázva, nyolc óra alatt teljesítettük.

#túra
Balaton

A 6-os Kéktúra szakaszt Badacsonytördemictől Nagyvázsonyig inkább gyalogolva és csak kicsit futva, csalános és csúszós kavicsos single trackeken, csodás erdei ösvényeken és szélesebb erdei utakon tettük meg, ezúttal minimál aszfalttal.

#futás
#túra
Balaton

Az 5-ös Kéktúra szakaszt Tapolcától Badacsonytördemicig gyalogolva és a táj szépségében hosszan elmerülve, sokat meg-megállva, másfél órát ebédelve öt óra alatt teljesítettük.

#túra
Balaton

Csodálatos panorámával társított túraútvonal Csobánc várához és a kőtengerhez. Természeti szépségek és kaland minden korosztálynak.

#túra
Balaton

Leszámítva a gyönyörű erdőket, amelyekben gyaloglásra, sétálásra tökéletes utak és ösvények vezetnek keresztül, leszámítva az úton-útfélen előtűnő Balaton panorámákat, van itt valami, ami kifejezetten megdöbbentően látványos: a Száka-hegyi kőfejtő.

#túra
Balaton

Vízimalom, vadaspark, kilátó és barlang csak néhány azok közül a látnivalók közül, melyekkel találkozunk ezen a kicsivel több, mint 11 km-es túraútvonalon.

#túra
Balaton

Ha egy viszonylag hosszabb, de kis szintekkel bíró körtúrát szeretnénk tenni a legendásan szép Pécselyi-medence pincevilágában, úgy ez a túra lehet a jó választás. Kellemes, néhol erdős sétában lesz részünk.

#túra
Balaton

Várrom, panorámák, titokzatos sánc az erdőben, meséből előpattant falusi étterem, és mindez egy kellemes körtúrára felfűzve.

#túra
Hirdetés
Balaton

A Tihanyi-félsziget, amelynek keleti szegletében tetten érhető, miként vált az ezer évre is visszatekintő emberi civilizáció szerves része az itt kialakult földtörténetnek és természeti értékeknek, mégpedig úgy hogy teljes harmóniában él együtt azzal.

#túra
Balaton

Tihany panoráma túra

15Km Közepes Túra

Ha Tihanyban járunk, érdemes a romantikus település ékszerdobozba illő utcái mellett bakancsot is húzni, mert igen sok természeti látványosságot találunk a félsziget többi részén. Ezen a túrán a legmagasabban haladó panoráma ösvénnyel ismerkedhetünk meg.

#túra
Balaton

Tihanyi gejzír túra

5Km Könnyű Túra

Izgalmas kőformációkban gazdag és látványos gejzír túra a Tihanyi-félszigeten, a végén remek panorámával a Füredi-öbölre.

#túra
Balaton

Látnivalókban és panorámában bővelkedő kirándulás Litérről Balatonalmádiba.

#túra
Balaton

Szentkirályszabadja környékén egy rövid, ámde látványos túrát tudunk tenni. Mivel körtúra, így tömegközlekedőknek és autósoknak is egyformán ajánljuk. Séta gyanánt is felfogható, gyerekekkel pedig kifejezetten élvezhető a kör.

#túra
Balaton

Nyugalom és felhőtlen stressz menetes béke jellemzi ezt a túraútvonalat, a látnivalók miatt érdemes erre a 17,6 km-es túrára egy egész napot rászánni.

#túra
Hirdetés
Hirdetés