Menü

Összes termék a kategóriában

Quechua NH500 hátizsák

Quechua NH500 hátizsák

Klikk a képre a galériáért!

20 literes kishátizsák rövid, egynapos túrákhoz – legyen az egy városi- vagy hegyi túra. Vállpántja vastag, jól szellőző párnázással van ellátva. Háta formázott, szellőző hab, mely viszonylag kemény.

A hátizsák alja vízálló anyagból készült, hogy ne okozzon gondot, ha esetleg a nedves fűbe kellene letennünk. Ugyan a vállpántok összevarrásával kialakított felső fogantyúja miatt magasra nem tudjuk pozícionálni a táska súlypontját, de a felhasználási kör jellegéből eredően erre nem is lesz szükségünk. A főrekeszben egy hálós, cipzáras kis zsebet találunk.

 

quechua_nh500_6.jpg

Oldalsó, elasztikus zsebei max fél literes palackokat képesek fogadni. Az esővédőhuzat tartozéka, amit egy alsó zsebbe rejtettek. Természetesen ivóvíztartály kompatibilis – a hátában levő tartózseb felett két akasztót is találunk, melyek helyén tartják az ivózsákunkat. A csőnek csak egyik oldalt találunk kivezetést.

A hátizsák külsején két túrabot-tartó elasztikus zsinór-hurkot találunk alul és felül, valamint egy kicsi cipzáras zsebet, például a térképnek. A hát szivacsozás mögé betudunk rakni akár egy laptopot, vagy tabletet.

Súlya 810 gramm. A hátizsákra 10 év teljeskörű jótállás van!

 

További infók a Decathlon oldalán

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.