Quechua MH500 túrabakancs Hír

Quechua MH500 túrabakancs Hír

2018/09/14
Hirdetés

Könnyű, középhegységek ösvényeire alkalmas, középmagas szárú túrabakancs. Felső része hasított marhabőr és textil darabokból épül fel. Orra és sarka enyhén felgumírozott, hogy még tartósabb legyen. 

A bakancsnak a magashegyi lábbelikhez hasonlóan békanyelve van, mely megakadályozza, hogy a kosz és a víz könnyedén bejusson a lábunkhoz, valamint nem tud elmozdulni menetközben. A bélés a Decathlon saját fejlesztésű membrános textilje. Ennek köszönhetően akár 12 kilométeren keresztül is gyalogolhatunk szárközépig érő vízben, miközben lábunk száraz marad. 

quechua_mh500_1.jpg Kép forrása: Decathlon

Talpa a kétkomponensű, saját fejlesztésű Crosscontact, mely jó tapadást biztosít a különböző jellegű terepeken is. Talpközéprésze EVA-QAS ütéselnyelő anyagból készült, a komfortosabb viselet eléréséért. Összességében a bakancs talpa A/B puhaságú, így technikás, erősen sziklás terepig kényelmes járást biztosít az erdei talajon vagy földutakon.

A 4 pár textil-, és  2 pár fém akasztója, valamint EVOFIT (keskeny) kialakítása fixen tartja lábfejünkön az oldalanként 379 grammos bakancsot.

 
További infók a Decathlon oldalán
Hirdetés