Forclaz Travel 500 hátizsák

Forclaz Travel 500 hátizsák

2018/09/16
Hirdetés

Amikor hosszú, több napos útra indulunk, nem csak strapabírásra, de praktikumra és kompakt méretre is szükségünk van, ha a felszerelésünkről van szó. 

A Travel 500 hátizsák 50 literes űrtartalma kellő teret biztosít ahhoz, hogy ilyen jellegű túráinkhoz szükséges cuccainkat el tudjuk pakolni. És ha már pakolás: belül a törzs két-harmad magasságában pakolható főrekesz – abban egy cipzárral zárható hálós zseb, két oldalt hosszúkás, cipzárral zárható zsebek – valamint alul egy-negyed magasságban egy kis rekesz áll rendelkezésünkre. A főrekeszbe közvetlenül a hátnál teljesen körbe futó cipzárazással, egy duffel táskához hasonlóan tudunk pakolni, vagy épp abból kivenni egy cuccunkat.

A hátizsák törzsén kívülről két oldalt egy-egy nagy, hálós zseb, egy közepes méretű cipzáras zseb, valamint kompressziós hevederek találhatóak. A vastagon párnázott derékpántok egyik oldalán nagy, cipzáras zsebbe pakolhatjuk kisebb cuccainkat. 

forclaz_travel500_8.jpg Kép forrása: Decathlon

Hátának alsó kétharmada formázott, jól szellőző és viszonylag kemény hab. Felső része a vállpántokkal rendszerbe kötve függőelegesen állítható, hogy testmagasságunkhoz megfelelően álljon. Az ivószatyor csöve a hát tetejénél, középen vezethető ki.

Alja vízálló anyagból készült, így nem kell aggódnunk, ha vizes környezetben kellene letennünk hátizsákunkat. De a nedvesebb körülményekre tartozéka az esővédőhuzat!

Ha utazásunk során rövidebb kirándulásokra indulnánk, csak hagyjuk biztonságos helyen magunk mögött a nagy hátizsákunkat! Ezen rövid sétákra csak csatoljuk le annak kupoláját, mely kis válltáskaként is funkcionál! A hátrahagyott cuccaink biztonságáért a főrekesz-, valamint az alsó negyed rész cipzárjának lelakatolhatósága felel.

Kiváló választás a Travel 500 hátizsák utazásos túrákhoz, melyek során sokszor indulunk el rövid felfedező kirándulásokra. Ráadásul 10 év teljeskörű garanciát is kapunk rá!

 
További infók a Decathlon oldalán
Hirdetés
Hirdetés