Nyerj Hanwag túrabakancsot a Magas-Tátra.infó hírlevelével!

Nyerj Hanwag túrabakancsot a Magas-Tátra.infó hírlevelével!

Mozgásvilág
Mozgásvilág - Támogatott tartalom
2022/11/22
Iratkozz fel a Magas-Tátra.infó hírlevelére és nyerj egy Hanwag Banks túrabakancsot!

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Magas-tatra.info, amely 2010-től szolgál hírekkel, információkkal, tényekkel, adatokkal és érdekességekkel a Tátrába induló, a Tátrát kedvelő turisták számára. A magyar nyelven elérhető oldal 2022 novemberétől a Mozgásvilag weboldallal együttműködve, az eddig használt felületet maga mögött hagyva, mostantól egy modern weboldallal szemben támasztott követelményeknek teljes mértékben megfelelő, megújult, letisztult, 100 %-ban mobilbarát formában jelenik meg.

Magas-Tátra.infó hírlevél

Az együttműködésnek köszönhetően a Magas-Tátra iránt érdeklődők most már rendszeresen megjelenő hírlevélből is tájékozódhatnak. Ennek apropóján most az elsőként feliratkozók nyereményjátékon is részt vesznek.

Nyerj Hanwag Banks túrabakancsot!

Iratkozz fel a Magas-Tátra.infó hírlevelére az alábbi gombra kattintva megjelenő felületen, legkésőbb 2022. december 11. éjfélig és ha szerencséd van, tiéd lehet egy Hanwag Banks Túrabakancs! A feliratkozó oldalon a Mozgásvilág tematikus hírleveleire is feliratkozhatsz, de a játékba kerüléshez a Magas-Tátra.infó hírlevelet mindenképp válaszd ki!

Hanwag Banks

Talpa Vibram, melynek klasszikus trekking mintázata van – közepes távolságokkal, kerek és szögletes formákat kombinálva. Talpazatának merevsége alkalmassá teszi technikásabb, sziklásabb terepeken való túrázásra is. Orr és sarok része nem gumírozással, hanem nubuk bőrrel van megerősítve. Felsőrésze többnyire bőr, de a közepesen magas szár már textil, melynek achilles része puhább, a komfortosabb lépésért. 

Bélése membrános textil, melynek köszönhetően a lábbelink vízálló és kiválóan szellőzik is. Fűzése hosszan, egy pár textil majd 6 pár fém bújtatón keresztül halad. Békanyelve megakadályozza, hogy a nyelv mellett a lábbelibe csorogjon a víz, vagy bepotyogjon a kosz.

Hírlevél feliratkozás

Játékszabályzathoz klikk ide!

Nyerj Hanwag túrabakancsot a Magas-Tátra.infó hírlevelével!-1

Nyerj Hanwag túrabakancsot a Magas-Tátra.infó hírlevelével!-1