Multinavigátor kupa GPS stratégiai játék és verseny Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2008/06/24
Kincskeresős kalandozós, jólszorakozós, nevetgélős, de azért komolyan gondolós, GPS stratégiai játék és verseny lesz Tatán július 5-én szombaton. Június 29-ig ingyenes nevezés! Fődíj: autós GPS
Hirdetés

Multinavigátor kupa GPS stratégiai játék és verseny a Hungária Kupa tájfutó versenyen

 

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk 2008. július 5-én szombaton, a Hungária Kupa tájfutó verseny kísérő rendezvényén, a Multinavigátor kupa GPS stratégiai játékunkon , ami igazából egy verseny.

Nézzük, mit is jelent mindez:

A GPS játék típusa:

Kincskereső, útvonal optimalizáló játék, ahol egy szép és kellemes környezetben, cél a kijelölt helyszínek minél rövidebb útvonalon történő felkutatása és érintése.

A játék során nem kell rohanni mindenre van idő, nem futóverseny hanem igazi gondolkodós tájékozódási verseny.

A csapatok létszámára nincs megkötés, a rendezők biztosítanak GPS-t vaktérképet a helyszínek fénykepeit tartalmazó lapot, tollat és mappát.

A GPS kezelésének elsajátítására van idő a rendezőség segítségére lesz minden nevezőnek.

Időpont: 2008. július 5. szombat de. 10-től du. 15 óráig Helyszín: még alakul  de egy biztos pont lesz, a Silva matricás zöld Land Rover Defender terepjáró.

 

A játék központ koordinátái: N47°41.925’ E019°23.295’

Nevezési díj:

Előnevezéssel: 2008. június 29-ig (vasárnap) 24:00 óráig ingyenes! Helyszínen nevezés: a verseny ideje alatt 2000Ft/ csapat

Nevezni lehet:

interneten: info@gpstrade.hu vagy telefonon: 70/941-9844, személyesen: 1134 Budapest, Dózsa György út 61-63. H-P 9-18 óráig, Sz 10-14 óráig vagy  a helyszínen a Compass-Sport sátránál

Amit a nevező csapat kap:

• Egy fantasztikus élményt és egy élvezetes játékot • GPS eszközt amivel a feladatot megoldjátok (saját GPS és technika természetesen használható a kapott GPS mellett) • vaktérképet (ami nem lát) azaz a felkeresendő helyszínek és azok azonosítóin kívül csak a térkép irányultságát jelzi.) • Jókívánságot és instrukciókat  a játék minél eredményesebb megoldásához • időt (legalább 60 percet) a feladat teljesítéséhez.
•  Díjazás: a legjobb csapat oklevelet és gratulációt valamint egy –t nyer! A feladatot teljesítők és az eredményhirdetésen résztvevők között  Silva LX fejlámpát és egyéb értékes nyereményeket sorsolunk ki!
    A GPS játék szabályzata

 

  Buszmenetrend: Vonatmenetrend: http://elvira.mavinformatika.hu/   Tata és Tatabánya között az autópálya díjmentes!

Jó játékot és versenyzést kíván a Compass-sport csapata!

További információt a www.compass-sport.hu oldalon olvashatsz
Hirdetés