Menü

2016.05.11.     Hozzászólás 0

(x)

Mindenre van LOWA

Az alpin bakancsoktól a könnyű cipőkig.


A LOWA története 1923-ban kezdődik Németországban. Johann Wagner cipőkészítő mester mind három gyermeke folytatta a családi mesterséget: Hans 1921-ben hozta létre a Hanwag márkát, Adolf Hochland néven kezdett munkába, míg Lorenz, neve kezdőbetűiből alkotva a márkanevet, megalapította a LOWA-t

„A minőség, a kényelem és a funkcionalitás a legfontosabbak” filozófiát követve kezd el gyártani lábbeliket, melyek a 20-as évek végén az újszerű dupla varrásnak köszönhetően egyre ismertebbek lesznek. 1953-ban Lorenz meghal, majd pár évvel rá lánya, Berti és férje kezdi újra felépíteni a közben fizetésképtelenné vált céget. Az aprólékos munka, az apa filozófiájának követése és az általuk kifejlesztett, forradalmian új technológiák alkalmazása fokozatosan meghozza gyümölcsét. Ezek közül talán a legegyedibb fejlesztés a bakancsok oldalára vulkanizált, a talppal összefüggő borítás, amely egyedülálló oldaltartást ad a lábbelinek.

2010-ben már több mint 2 millió pár LOWA lábbeli gyártásával a márka ismertsége Amerikától Japánig tejed.

A LOWA ikonikus lábbelije, a Renegade GTX Mid, a világ legnépszerűbb, legnagyobb darabszámban értékesített outdoor bakancsa már közel tíz éve.

A teljes LOWA kínálat az alpin bakancsoktól az utazáshoz ajánlott könnyű cipőkig, a német-olasz tervezőcsapat profizmusa és a legkorszerűbb gyártási minőségbiztosítás a garancia rá, hogy mindenki megtalálja az igényeinek, elvárásainak megfelelőbb LOWA bakancsot vagy cipőt.

 

Magyarországon a legszélesebb LOWA modellkínálatot a GEOTREK világjárók boltjában találod.

 

LOWA Mountain Expert GTX EVO túrabakancs Lowa Lavaredo GTX Wide

LOWA Mountain Expert GTX EVO túrabakancs

A LOWA Mountain Expert GTX® EVO egy vízálló, férfi magashegyi túrabakancs (alpin kategória) rendszeres magashegyi túrákra, expedíciós hegymászásra. A túrabakancs hágóvassal is használható és PrimaLoft® bélésének köszönhetően nagy hidegben is komfortos.

Érdekel...

LOWA Lavaredo GTX Wide túrabakancs

A LOWA Lavaredo GTX Wide egy Gore-Tex® membrános, férfi túrabakancs (trekking kategória) kifejezetten széles kialakítással. Középnehéz túrákra, vándorlásokra ajánljuk.

Érdekel...

   
LOWA Tibet GTX túrabakancs  LOWA Lady Light GTX női túrabakancs

LOWA Tibet GTX túrabakancs

A LOWA Tibet GTX egy Gore-Tex® membrános, magashegyi túrabakancs (backpacking kategória). Nagyon jó választás többnapos túrákra, nehéz, változatos terepen, nagy hátizsákkal. A túrabakancs hágóvassal is használható.

Érdekel...

LOWA Lady Light GTX női túrabakancs

A LOWA Lady Light GTX egy Gore-Tex® membrános, női túrabakancs (trekking kategória) középnehéz túrákra, vándorlásokra ideális választás.

Érdekel...

   
LOWA Vantage GTX Mid női túrabakancs Lowa Houston GTX Mid

LOWA Vantage GTX Mid női túrabakancs

A LOWA Vantage GTX Mid egy Gore-Tex® membrános, női túrabakancs (trekking kategória) középnehéz túrákra, vándorlásokra.

Érdekel...

LOWA Houston GTX Mid túrabakancs

A LOWA Houston GTX Mid egy kifejezetten igényes megjelenésű, Gore-Tex® membrános, férfi túrabakancs (trekking kategória) középnehéz túrákra, vándorlásokra.

Érdekel...

LOWA Renegade GTX Mid túrabakancs LOWA Renegade II GTX LO túracipő

LOWA Renegade GTX Mid női/férfi túrabakancs

A LOWA Renegade GTX Mid férfi túrabakancs (hiking kategória) tökéletes választás egynapos vagy hétvégi túrákhoz, könnyű hátizsákkal. A német LOWA cég szakértelme garancia a kényelemre és minőségre.

LOWA Renegade II GTX LO túracipő

A LOWA Renegade II GTX LO egy Gore-Tex® membrános, vízálló-lélegző férfi túracipő, egynapos vagy hétvégi túrákhoz, könnyű hátizsákkal.

   
LOWA Renegade III GTX LO LOWA Palermo GTX

LOWA Renegade III GTX LO női/férfi túracipő

A LOWA Renegade III GTX LO egy Gore-Tex® membrános, vízálló-lélegző, férfi utcai cipő. Nubuk bőr felsőrésze sportosan elegáns megjelenést kölcsönöz a cipőnek.

LOWA Palermo GTX női/férfi túracipő

A LOWA Palermo GTX női utcai cipő kényelmes és vagány lábbeli a mindennapi gyalogláshoz. Esőben is nyugodtan hordhatod, Gore-Tex® membránjának köszönhetően komfortos marad.

 

  

 

Olvass többet a témáról: Lowa

Ajánló