Menü

2012.04.18.     Hozzászólás 3

Mozgásvilág.hu

Kívánod az adrenalinfröccsöt? - Kalandparkok Magyarországon

Bobok, canopyk, függőhidak, zorbok és egyéb játékok várnak a hazai kalandparkokban!


Élménydús szabadtéri kikapcsolódást keresel barátaiddal, családoddal, cégeddel? Bobok, canopyk, függőhidak, zorbok és egyéb játékok várnak a hazai kalandparkokban!

Kellemes, és izgalmas kikapcsolódást ígérnek az ország legszebb, és legváltozatosabb helyein megtalálható kalandpályák. Egy aktív hétvégének nagyszerű kiegészítő programja lehet egy kalandparkos élményszerzés, mely során az ügyességi kötélpályák, bobpályák és mára már „klasszikusnak” mondható játékok mellett minden évben találhatsz valami nagyon jó újdonságot. 

A következőkben a teljesség igénye nélkül összeszedtük néhány nagyon jó itthoni kalandparkot:

Holdfény Liget kalandpark
Szombathely és Kőszeg között félúton, Gyöngyösfaluban, Magyarország nyugati részén, a Nyugat-Dunántúli turisztikai régió egy eldugott zugában találhatod a vadregényes, varázslatos Holdfény Ligetet. A megálmodói, négy természetszerető fiatal, akik a hely adottságait szem előtt tartva, a legapróbb részletekre is odafigyelve alkották meg 2006 tavaszán, ezt az egyedülállóan szép létesítmény-együttest, ahol a pici gyermekektől a nagymamákig mindenki megtalálhatja a neki kedvező szabadidős tevékenységet, programot. 

 

81389-k03.jpg

  

Játékaik: erdei drótkötél akadálypálya, száguldó denevér pálya, vízi buborék, quadozás, íjászat, vadvízi evezés, és még több móka. 

További infók: klikk ide!

 

Zemplén Kalandpark

Zemplén Kalandpark többek között a következő különlegességekkel vár: Sátoraljaújhely városa büszkélkedhet Magyarország leghosszabb ülőszékes libegőjével is. A libegő pálya hossza 1332 m, tengerszint feletti magasság 250-480m, és közel 200 utast tud szállítani egy időben. A Zemplén Kalandpark főbejárata a libegő középállomásánál található, a felső állomásnál pedig egy többszintes, újonnan épült kilátóból lehet megcsodálni Zemplén fővárosát, Sátoraljaújhelyt és a környező vidéket.

 

 81389-zemplenbob.jpg

 

 

2275 méteres hosszúságával a miénk az ország és a térség leghosszabb bob pályája. Egy abszolút biztonságos négy csövön rögzített bob kocsival történik a lecsúszás. Minden utas önállóan irányítja a bobot, amely 37 km/órás sebességnél automatikusan lefékeződik, ezzel is garantálva a csúszás biztonságát. A pálya adottságai, elhelyezkedése, szépsége felejthetetlen élményt nyújt a száguldás kedvelőinek.

Télen-Nyáron síelhetsz: 3 sípálya található a kalandparkban ezek közül az egyik egész évben használható, ez az ország leghosszabb és legszélesebb műanyag sípályája. A sípálya teljes felületét borító lefedés teszi lehetővé a négy évszakos síelést. Sőt, a hóágyúk kiváló hóbiztos sítereppé varázsolják télen a pályákat. Kiegészítő szolgáltatásaink: sí kölcsönző, valamint síiskola.

A kalandpark része egy óriási görkorcsolya pálya, mely télen jégkorcsolya pályaként is üzemel bérlési lehteőséggel!

 További szolgáltatásaink:  kalandtúra, canopy, tanösvény, játszótér, télen hófánk és egyéb különleges szórakoztató program vár minden kedves érdeklődöt!

További infók: klikk ide!

További partner kalandparkok Magyarországon
Kerekerdő kalandpark: http://www.kerekkaland.hu/
Mecsextrém kalandpark:
http://www.mecsextrem.hu/
Szilvásváradi kalandpark:
http://www.kalanderdo.hu/
Zamárdi kalandpark: http://www.zamardikalandpark.hu/

Olvass többet a témáról: kalandpark

Ajánló