Kívánod az adrenalinfröccsöt? - Kalandparkok Magyarországon

Mozgásvilág.hu
2012/04/18
Bobok, canopyk, függőhidak, zorbok és egyéb játékok várnak a hazai kalandparkokban!
Hirdetés

Élménydús szabadtéri kikapcsolódást keresel barátaiddal, családoddal, cégeddel? Bobok, canopyk, függőhidak, zorbok és egyéb játékok várnak a hazai kalandparkokban!

Kellemes, és izgalmas kikapcsolódást ígérnek az ország legszebb, és legváltozatosabb helyein megtalálható kalandpályák. Egy aktív hétvégének nagyszerű kiegészítő programja lehet egy kalandparkos élményszerzés , mely során az ügyességi kötélpályák, bobpályák és mára már „klasszikusnak” mondható játékok mellett minden évben találhatsz valami nagyon jó újdonságot. 

A következőkben a teljesség igénye nélkül összeszedtük néhány nagyon jó itthoni kalandparkot:

Holdfény Liget kalandpark Szombathely és Kőszeg között félúton, Gyöngyösfaluban, Magyarország nyugati részén, a Nyugat-Dunántúli turisztikai régió egy eldugott zugában találhatod a vadregényes, varázslatos Holdfény Ligetet. A megálmodói, négy természetszerető fiatal, akik a hely adottságait szem előtt tartva, a legapróbb részletekre is odafigyelve alkották meg 2006 tavaszán, ezt az egyedülállóan szép létesítmény-együttest, ahol a pici gyermekektől a nagymamákig mindenki megtalálhatja a neki kedvező szabadidős tevékenységet, programot. 

 

81389-k03.jpg

  

Játékaik: erdei drótkötél akadálypálya, száguldó denevér pálya, vízi buborék, quadozás, íjászat, vadvízi evezés, és még több móka.  

További infók: klikk ide!

 

Zemplén Kalandpark

Zemplén Kalandpark többek között a következő különlegességekkel vár: Sátoraljaújhely városa büszkélkedhet Magyarország leghosszabb ülőszékes libegőjével is. A libegő pálya hossza 1332 m, tengerszint feletti magasság 250-480m, és közel 200 utast tud szállítani egy időben. A Zemplén Kalandpark főbejárata a libegő középállomásánál található, a felső állomásnál pedig egy többszintes, újonnan épült kilátóból lehet megcsodálni Zemplén fővárosát, Sátoraljaújhelyt és a környező vidéket.

 

  81389-zemplenbob.jpg

 

 

2275 méteres hosszúságával a miénk az ország és a térség leghosszabb bob pályája . Egy abszolút biztonságos négy csövön rögzített bob kocsival történik a lecsúszás. Minden utas önállóan irányítja a bobot, amely 37 km/órás sebességnél automatikusan lefékeződik, ezzel is garantálva a csúszás biztonságát. A pálya adottságai, elhelyezkedése, szépsége felejthetetlen élményt nyújt a száguldás kedvelőinek.

Télen-Nyáron síelhetsz: 3 sípálya található a kalandparkban ezek közül az egyik egész évben használható, ez az ország leghosszabb és legszélesebb műanyag sípályája. A sípálya teljes felületét borító lefedés teszi lehetővé a négy évszakos síelést. Sőt, a hóágyúk kiváló hóbiztos sítereppé varázsolják télen a pályákat. Kiegészítő szolgáltatásaink: sí kölcsönző, valamint síiskola.

A kalandpark része egy óriási görkorcsolya pálya, mely télen jégkorcsolya pályaként is üzemel bérlési lehteőséggel!

  További szolgáltatásaink:   kalandtúra, canopy, tanösvény, játszótér, télen hófánk és egyéb különleges szórakoztató program vár minden kedves érdeklődöt!



További partner kalandparkok Magyarországon Kerekerdő kalandpark: http://www.kerekkaland.hu/ Mecsextrém kalandpark: Szilvásváradi kalandpark: http://www.kalanderdo.hu/ Zamárdi kalandpark:
Hirdetés