Jövő évre halasztják a Fjällräven Vándortúrát Hír

Jövő évre halasztják a Fjällräven Vándortúrát Hír

Flow PR - Támogatott tartalom
2021/05/31
Az idei Vándortúrára már regisztrált jelentkezők két lehetőség közül választhatnak.

A Vándortúra halasztásának oka

A Fjällräven küldetése közel 60 éve, hogy minél több emberrel megszerettesse a természetjárást. A Fjällräven Vándortúra a márka számára egyet jelent a természetjárás ünnepével és a túrázás hazai hagyományainak ápolásával. A szervezők évről évre nagy lelkesedéssel dolgoznak a rendezvény előkészítésén és megvalósításán. Mivel a tavalyi túra a járványhelyzet miatt elmaradt, az idei év kezdetén már mindenki nagyon várta, hogy a hagyományt folytatva a természetjárók nyáron ismét találkozhassanak a Vándortúrán. A Vándortúra stábja ennek érdekében az elmúlt hetekben, hónapokban aktívan nyomon követte a megfelelő bejelentéseket és intézkedéseket, illetve rendszeresen egyeztetett az illetékes hatóságokkal. A kezdetektől a Fjällräven Vándortúra alapelvei közé tartozik, hogy a túrákra minden természetszerető ember jelentkezhet, és hogy biztonságos körülményeket teremtenek a kitűzött távok teljesítéséhez, illetve a táborozáshoz.

A szervezők úgy látják, hogy ezekből az elvekből a jelenlegi, bizonytalan helyzetben sem szabad engedniük, ezért fájó szívvel, de azt a döntést hozták, a rendezvényt a jövő évre halasztják.

Az idei Vándortúrára már regisztrált jelentkezők két lehetőség közül választhatnak

- A regisztráció felhasználható lesz 2022-ben, így akik ezt választják, jövőre további befizetés nélkül, a jelenleg érvényes áron vehetnek részt a Fjällräven Vándortúrán.

- A részvételi díj visszatérítése is igényelhető, ebben az esetben a regisztrált jelentkező visszakapja a teljes befizetett összeget.

A regisztrált jelentkezők az info@fjallraven-vandortura.hu e-mailcímre írva értesíthetik döntésükről a szervezőket.