Éjszakai Túlélőtúra a Mátrában (Hamahama - TTTTT) Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2008/11/21
Hamahamás üdvözlet a Túlélőknek! A Hamahamák karácsonyi ajándéka, hogy idén bátran degeszre zabálhatod magad az ünnepek alatt! Mi vállaljuk, hogy nem lesz sem súlyfelesleged, sem ruhaméretbeli problémád az újév kezdetén!
Hirdetés

Azt kérdezed, hogyan csináljuk? Nagyon egyszerű a megoldás: ahogy véget érnek az ünnepek eljössz velünk túrázni a Mátrába egy igazán rendkívüli túlélőtúrára, amit mi csak egyszerűen Téli TüdőTisztító TúlélőTúrának neveztünk el.

 

Még a tavalyi túrához képest is újszerű stratégiát igénylő, újszerű szabályokkal. Mert a túra lényege, hogy 12 óra alatt télen, éjszaka a Mátrában olyan semmihez sem hasonlítható élményeket szerezhetsz magadnak és persze csapatodnak, amiket a szilveszteri buliban elmesélve nem lesz ember, aki überelni tud majd.

 

Sőt, ha november 30-ig neveztek, akkor mind az uszoda mind a szauna beugróját megspórolhatjátok, hiszen ekkora kedvezményt szerezhettek a részvételi díjból. Ha nem jönne össze, akkor sincs baj, mert december 10-ig jöhetnek a nevezések! De fontos már most tudnod, hogy az év végi leállások miatt a nevezési határidőt biztosan nem fogjuk tudni meghosszabbítani!

 

Szóval a feladat, hogy szerezz még két embert és vedd ki a részed az idei év utolsó hamahamás kalandjából december 27-28-án Gyöngyöspatán . Ahol a forralt bor mellett a Bázison még uszodában is lubickolhatsz, és a szaunában visszapótolhatod magadba mindazt, ami ahhoz kell, hogy pár nap múlva szilveszterkor jól érezhesd magad.

 

Kérdezz meg bátran bárkit, aki tavaly ezen a túránkon indult! … Ha más nem az idei túránkon, mert azon is tuti ott lesz újra! :-)

 

Legyen béke a szívetekben!

Debrei Attila - szervező
Hirdetés