John Rambo kontra Te Hír

Bozótmíves.hu
2010/12/20
Bogárevés, vizeletivás, medvebarlangban szunyálás... A túlélés NEM erről szól!
Hirdetés
Túlélés... Hála a filmiparnak és az elképesztés céljával készített , irtóztató látványelemeket hangsúlyozó televízió műsoroknak, a legtöbbeknek erről a szóról a tűz fényénél sebét varrogató John Rambo, vagy a bogárevés, vizeletivás jut az eszébe. Ezek az eltúlzott részletek azt sugallják, hogy a túlélési ismeretek birtoklása az elitkatonák privilégiuma , és gyakran olyan viszolygást keltenek a szemlélőben, ami felülkerekedik az egyébként rendkívül hasznos, gyakorlati oldaláról korántsem olyan visszataszító ismeretek iránt érzett kíváncsiságnak. Abban bízunk, hogy Te nem ezek közé a "szemlélők" közé tartozol, sőt, hajlandó vagy képességeidet egy túlélőversenyen is próbára tenni!
Ha így van, fogadd elismerésünket!
 

 
Túlélőversenyünk rövidített elnevezése: BOMIT , azaz Bozótmíves Túlélőverseny . Csapatunk már régóta szervez túlélő és bozótmíves (bushcraft) jellegű programokat, elsősorban regisztrált tagok számára.
Most azonban elhatároztuk, hogy szervezünk egy olyan túlélőversenyt, amely nem csak mindenre elszánt, a téma iránt zsigerből érdeklődő barátaink számára lehet érdekes. Ezzel a versennyel szeretnénk megismertetni kedvelt hobbinkat minden olyan érdeklődővel, aki szeretne egy kis bepillantást nyerni a természetben való boldogulás "művészetébe".
 
Bozotmíves túlélőverseny
 
A feladatokat úgy állítottuk össze, hogy a résztvevők lemérhessék elméleti és gyakolati tudásukat egyaránt. Fontos szempont volt továbbá, hogy a versenyen bárki, aki a téma iránt érdeklődik és egészségi állapota lehetővé teszi, elindulhasson testi épsége ésszerűtlen kockáztatása nélkül. Ebből kifolyólag a résztvevőknek nem kell tábort építeniük és kint aludni a szabadban.
18 év feletti hölgyek és urak egyáránt bátran indulhatnak a versenyen, a résztvétel és a feladatok teljesítése nem igényel különleges képességeket.
A versenyen a résztvevők 3 fős csapatokban indulhatnak. A verseny időpontja 2011. április 08-10.
Kattints ide a versennyel kapcsolatos további információkért!
 
A versenyen jól jöhet egy fejlámpa vagy egy multiszerszám , nálunk most meg is nyerheted ezek valamelyikét: Klikk ide
Hirdetés