POLAR eredményhirdetés Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu
2012/08/17
Tour de France dizájnos POLAR RCX 5ös órát sorsoltunk.
Hirdetés

A szíved ismer téged, a POLAR pedig a szívedet ismeri.

Tested állapota napról napra változik, és különösen igaz ez edzés esetén.   Vagyis az edzések intenzitásának beállítása nagyon fontos ahhoz,  hogy a maximumot hozhasd ki magadból.  De hogyan tudod ezt megtenni?

Kifejlesztettük neked az  RCX5 modellt  a forradalmi ZoneOptimizer funkcióval.  A tested jelzéseit figyelembe véve automatikusan állítja be a szívritmus zónákat,  így soha többé nem kell becslésekre hagyatkoznod.  Vagyis mindegy, hogy futsz, biciklizel, vagy éppen úszol - mindig a legoptimálisabb szinten fogsz edzeni.  Minden körülmények között a legjobb.

  

POLAR ZoneOptimizer - személyre szabott sportzónák Sportprofilok Versenytempó  Pulzusszám a vízben

 

Triatlonra optimalizált edzés Triatlonistáknak, futóknak és állóképességi atlétáknak, akik szeretnék edzésüket optimalizálni.

A Zone Optimizer minden edzést hatékonnyá tesz azáltal, hogy beállítja a szívritmus zónákat.  A sportprofilok gyors váltást tesznek lehetővé az egyes sportok között.  Az állóképességi edzésprogramokkal javítja a teljesítményt, letölthető POLAR DataLink segítségével a  polarpersonaltrainer.com  címről. 

Szívritmus mérés még a vízben is a kényelmes és zavartalan hibrid jeladónak köszönhetően.

  

Futsz? A sebesség/tempó, távolság, Futási Index és futási iram megjelenítéséhez erősíts s3+ lépésérzékelőt a cipődhöz,  hogy egész teljesítményedet értékelhesd.

Biciklizel? Akkor a W.I.N.D. technológiát használó CS sebesség- és hajtásmérőt neked találták ki. A készülék méri a sebességet, a megtett távolságot és a hajtások számát.

Többféle sportot űzöl? Viseld folyamatosan a G5 GPS érzékelőt a karszalag zsebében,  a sebesség/tempó és a távolság méréséhez és az útvonal későbbi megjelenítéséhez a    polarpersonaltrainer.com   oldalon. 

 

Nyertes

Andó János - Telekgerendás
Hirdetés