Transformers fejpárna/kabát, igazán vízálló téli sapka Hír

Mozgásvilág.hu
2011/12/02
Néhány meglepő konstrukció, néhány remek ötlet, t éli öltözetek kiváló minőségben
Hirdetés

 

Hát szeretnék ilyet karácsonyra! A Merrell Wilderness Down Könnyű, puha meleg és ráadásul még eszméletlen jól is néz ki! Természetesen miután felpróbáltam és megállapítottam szerényen, hogy jól áll nekem, utána azonnal gyűrtem is kispárnává. Hidegben véd és nem fagysz meg, de ha beérsz egy meleg helyre, vagy felszállsz repülőre, buszra akkor zsebre is teheted a dzsekid, ha nem utazópárnaként használod. Kibontva egyébként néhány másodperc alatt visszanyeri alakját, megtelik levegővel és meg sem látszik rajta, hogy egy perccel azelőtt még párnaként használtad és utazás közben megszokottan, nyitott szájjal aludtál rajta. A kabát vízlepergető, lecsatolható kapucnival, és belső zsebbel van felvértezve, így a kabáton belülre is tudsz pakolni. Igazi Merrell minőség, mely évek múlva is kabát lesz... vagy fejpárna... vagy mindkettő! Ára: 52 990 Ft Link: klikk!

82028-kabika.jpg

  

Szintetikus, eredeti pézsmapocokszőr utánzat több színben. A viccet félretéve a Merrell Lyla pulcsi „szőrös”, polár és meleg. A plüss Merrell Conductor Pika gyapjúbélés kellemes közérzetet biztosít, miközben az ezzel megnövelt felület javítja a hőszigetelő képességet. Kapható kapucnis és kapucnimentes változatban. Ha a barátnőd állandóan fázik, akkor ennek biztosan örülni fog, viszont készülj, ha leveszi, akkor a hideg miatt rögtön közelebb fog bújni hozzád… Ha ez nem lenne elég, akkor tudd meg, hogy olyan polár pulóverrel van dolgod, ami vízálló és szélálló, így kabát helyett is használható. Zipzáras zsebébe a pénztárcádat is beteheted, így nem kell másra bízni ennek az őrizetét hideg időben. Kiváló ár/érték aránya teszi fel az i-re a pontot! Ára: 16 990 Ft Link: klikk!



 

Csodálatos ingyen utazást nyertél egy irányba, egy fő számára egy felejthetetlen szibériai bányászhétvégére? Vagy egyszerűen csak fázik a füled? Akkor használd Merrell Geneva Earflap sapkát! Ebben nem lesz azzal gondod, hogy átfagy a füled. Tudtad, hogy a fejen távozik a hő kétharmada? Minek engednéd el, tartsd meg magadnak, akár síelsz, akár hidegben tartózkodsz, akár szőrmevadászatra indulsz a Ferenc József-földre. Ezen felül vízhatlan, így ha a jeges Dunában úsznál úszósapka helyett is megteszi! Ha nem vagy ennyire elvetemült, akkor gondolj bele egy hazai havasesős, szeles időbe! Nem hiányzik? Pedig ebben a sapkában észre sem vennéd, ugyanis nem ázik el a fejed és nem törik le a füled a hidegtől, hiszen méretre állíthatod a fejvédődet! Ára: 7 990 Ft Link: klikk!


Hirdetés