Télen is éljen a kerékpár Hír

Mozgásvilág.hu
2011/12/02
A kemények ilyenkor is bringáznak akár munkába, akár hétvégén. Az okosak ezt úgy teszik, hogy nem fáznak, látszanak és tudják mennyit tekertek!
Hirdetés

 

A úgy világít, mint a karácsonyfa! Ha minden lámpát és égőt a karácsonyfára teszel, akkor kénytelen leszel olyan bukót hordani, amibe beépítették a hátsó lámpát. A GRIP bukósisak, a CARRERA márka belépő modellje, és városi, hétköznapi használatra tökéletesen megfelel. Hátul egy kivehető, cserélhető elemes villogó található, mely könnyen ki-be kapcsolható. Így nem kell figyelni a lámpára, hogy a hol hagyjuk, mert maximum akkor nem tudjuk hol hagytuk, ha azt se tudjuk hol áll a fejünk!  Ára: 13 400 Ft Link: klikk!



 

Optimális légellenállás télen is? Naná! Ne hagyd, hogy a füleid kilógjanak és a hajad miatti megváltozott légáramlástól visszaessen a teljesítményed! Télen is csúcsteljesítmény a cél! Halkan megjegyezzük, hogy  a extraként még melegít is, ugyanis szélálló és befér a bukósisakod alá. Nagyon meleg alapanyagból, fülre logó oldalsó résszel készült. Rendkívül kényelemes viselet, a téli sportolás elengedhetetlen kelléke.  Ára : 4500 Ft  Link: klikk!



 

Sokszor a legegyszerűbbek a legjobb megoldások. Így van ez a kerékpáros órák tekintetében is. Egy gomb, nagy képernyő és automatikus indulás és megállás, így nem féltávnál veszed észre, hogy elfelejtetted indítani a mérést. Kell ennél több egy munkahelyre bringázáshoz, vagy egy hétvégi kiruccanáshoz? Az egy vezetékes változata a MINI FREE kerékpáros computernek. Gyerekeknek is ideális, ha már van bringájuk és tudni akarják, mennyivel hajtanak az utcában és a szülők is lecsekkolhatják, hogy milyen messzire tekergett el a csemete.  Ára: 5 990 Ft  Link: klikk!



 
Hirdetés