Túrabakancsot karácsonyra Hír

Mozgásvilág
Mozgásvilág
2011/12/02
Ha a kívángáglistán ott virít, hogy túrabakancs, akkor mutatunk jókat, jó (értsd: alacsony) áron.
Hirdetés

 

Túrabarát szerettünknek (vagy éppen saját magunknak) szeretnék ajándékba egy túrabakancsot és persze az ár/érték arány nem elhanyagolható... hát miért is volna az!?

 

Az ár/érték arány és a minőség mellett még az is fontos, hogy többfunkciós legyen a cipő? Vagyis túrázáson kívül akár utcai viseletként is megállja a helyét? Mert olyan ember vagy, aki bármelyik pillanatban gondol egyet és kirohan a városból a túraösvényekre? A Grisport 10309 D69 Gritex-Vibram túrabakancs klasszikus külsejű bőrcipő, ami Gritex membránjának köszönhetően ellenáll az időjárás szeszélyeinek is. Vibram® talp, Gritex® védőbélés a láb kényelméért és a melegérzetért és Cordura® nagy ellenállású anyag. Ára: 23 990 Ft Link: klikk!

 

Grisport 10309
Grisport 10309

 

 

 

  

Aki a túrázást igazán komolyan veszi és akinek igazán fontos egy bakancs stabil tartása, az most nyissa ki a szemét! A Grisport 10127 D 11 Sympates-Vibram túrabakancs hosszú, nagyobb túrákra tervezett lábbeli alkalmatosság. Magas szárának köszönhetően stabil tartást biztosít. A bőr felsőrész alá vart Sympatex üvegszálas membrán, illetve a Cordura réteggel ellátott gyöngyvászon nyelv hozzájárul, hogy a cipő viselőjének lába mindig száraz maradjon. A Vibram talp magáért beszél. Ára: 39 490 Ft Link: klikk!

 

 

 

 

  

Egy jó túra minimum 10kg hátiteherrel indul? Akkor igazán fontos, hogy nagy teher mellett is biztonságos lábbelid legyen. A Grisport 871 D 50 Y-t klasszikus formájának és a gyártás során felhasznált legkiválóbb anyagoknak köszönhetően bátran ajánljuk nagyobb túrákhoz is. Robosztus, erős felépítésének köszönhetően nehezebb hátizsák esetén is biztonságos viselet mind a boka, mind a lábfej számára.  Rendkívüli módon légáteresztő és 100%-ig vízhatlan Sympatex® anyag bújik meg láthatatlanul, a cipő felső része és a bélés közé bedolgozva. Ára: 39 900 Ft Link: klikk!

 

 

 

 

Hirdetés