Jó választás sífutáshoz sífutóknak Hír

Mozgásvilág.hu
2011/12/02
A sífutást síkon, emelkedőn, lejtőn bárhol nyomhatod. Az elmúlt évekből alapján idén is remek lehetőségek lesznek sífutni itthon is!
Hirdetés

 

Egy a lényeg: hó legyen, a többi nem számít! 

 

Versenyezzünk „szittya magyar” biatlont! Vegyél sífutólécet, de puska helyett használjunk ősmagyar nyilat. Ezt fejeljük meg azzal, hogy siklás közben hátrafordulva kell lőni. Egész biztos a siker! Ha mégis „kicsit” ön- és közveszélyesnek találod az ötletet, akkor elég, ha csak a sífutást próbálod ki önmagában, ugyanis az egyik legegészségesebb és legkeményebb állóképességi sport a világon, melyhez tényleg csak léc, hó és kedv kell! A Peltonen Zenith sífutólécekkel pedig Te döntöd el, hogy klasszikus, vagy korcsolyázó stílusban edzenél, ugyanis mindkét stílushoz kiválaszthatod a megfelelő lécet. Ára: 54 000 Ft Link: klikk!



 

Sífutás során akár 70-el is száguldozhatsz egy jobb lejtőn. Ha újságpapírral kitömött pulcsi helyett másra gondolsz, akkor ezt figyeld: Carnic diamond unisex sífutóruha , 3 rétegű elasztikus Soft Shell, anyagában mintás, vékony rétegű polár béléssel. A hátán és az ujjakon lélegző anyaggal látták el, ha netán előfordulna, hogy megizzadnál, ha nem fordul elő, akkor nem mozogtál rendesen, tehát van még egy köröd! Ára: kabát: 35 900 Ft nadrág: 14 000 Ft Link: klikk!

 

 

NNN rendszerű verseny modell, mely könnyű merev és brutálisan jól néz ki. Az Alpina SSk Korcsolyázó sífutócipőben úgy érezheted, hogy ha háromszor összeérinted a sarkad és azt mondod mindenütt jó, de legjobb sífutni, akkor láss csodát teljesül a kívánságod! A kemény karbon "talpteknő", a magas szárú és méretre állítható achilles merevítő biztosítja a tökéletes erőátvitelt a futósíre, mindez teljes zárást biztosító zipzáras vízhatlan felsőrésszel megfejelve. Ára: 42 900 Ft Link: klikk!



 
Hirdetés