Síparadicsom, ahol a gyerek az úr Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2009/01/06
Az apró termettel, de annál nagyobb igényekkel érkező gyerekek sem csalódhatnak. Dachstein és Stuhleck között igazi meseországok várják őket: síóvodák, gyakorlófelvonók, varázsszőnyegek...
Hirdetés

Az apró termettel, de annál nagyobb igényekkel érkező gyerekek sem csalódhatnak. Dachstein és Stuhleck között igazi meseországok várják őket: síóvodák, gyakorlófelvonók, varázsszőnyegek , a tauplitzi „Schneebärenland” kedvező ajánlatai, valamint a Riesneralm/Donnersbachwald Sírégió szenzációja, az „1. osztrák gyermeksíközpont“ 5 hektáros területtel és 4 felvonóval. De a Mura-völgy sem marad szégyenben: mialatt a felnőttek a Kreischberg en hódolnak szenvedélyüknek, az aprónép Vilmával, Bénivel és Frédivel, valamint a dinókkal játszadozik a Yabba Dabba Doo gyermekpark puha havában.

 

A hét „Mura-völgyi síközpont“ mindegyike – Turracher Höhe, Lachtal, Frauenalpe, Präbichl, Kreischberg, Grebenzen és Hohentauern – csodálatos, saját téli világgal várja a gyermekeket, valamint családjaikat. A Lachtal a legmagasabb színvonallal – mint az ülőlift ülésfűtése –, és saját „Gyermek-Lachtallal” kápráztatja el az ide látogatókat. A családias Hohentauern természetes hóval fedett pályái a megtisztelő „Pistengütesiegel” minőségi tanúsítvánnyal, a Turracher Höhe csúcsai 1800 méteres magasságban pedig wellness-luxussal várjnak Téged és családodat.

 

A legkisebb sípalántákat különös odafigyelés övezi: érintetlen téli tájak, simogatásra vágyó, szelíd állatok, és „mindent a szemnek, semmit a kéznek” vadállatok teszik a telet megragadó természeti csodává a Grebenzi Nemzeti Parkban és az Elfenberg Mauternen .



 
Hirdetés