Sífutás Düsseldorf belvárosában Hír

turizmus.com
2008/11/10
A város immár hetedik alkalommal ad otthont a Nemzetközi Sí Szövetség (FIS) által rendezett Sífutó Világkupa egyik versenyének, ezúttal azonban a szokásos októberi időpontnál később.
Hirdetés

Különleges, hármas élményt kínál egyszerre decemberben Düsseldorf . A divat egyik fővárosaként is emlegetett Rajna-menti város nemcsak a szokásos bevásárlásokhoz nyújt elegáns körülményeket, de november 20-ával 6 helyszínen megnyitnak a speciális kínálatú karácsonyi vásárok is, december 20-21-én pedig sífutóverseny t is láthatnak az érdeklődők.

 

A város immár hetedik alkalommal ad otthont a Nemzetközi Sí Szövetség (FIS) által rendezett Sífutó Világkupa egyik versenyének, ezúttal azonban a szokásos októberi időpontnál később. A bárki által ingyenesen megtekinthető , szabad stílusú sprintváltó versenyek a Rajna-part belvárosi, műhóval borított szakaszán zajlanak majd. A közvetlen a karácsony előtti új időpont megkönnyíti számunkra a város kínálati sokoldalúságának a prezentálását – nyilatkozta Dr. Eva-Maria Illigen-Günther , a düsseldorfi turisztikai marketingszervezet vezetője. Tavaly 350 ezer nézője volt a rendezvénynek, s ezzel Düsseldorf dicsekedhet a leglátogatottabb Sífutó Világkupa versennyel . A FIS a jövő évi versenyekre is decemberi dátummal jegyezte be a várost. ( www.duesseldorf-tourismus.de )

 
Hirdetés