Kivilágított sífutópálya Hír

Steiermark.com
2010/12/10
Rohamosan nő a sífutás népszerűsége, így a sífutópályák színvonala is egyre magasabb.
Hirdetés
Az az időszak már rég a múlté, amikor a sífutás csak néhány vállalkozó kedvű ember furcsa hóbortja volt. Az északi sportág fejlődése egyedülálló sikertörténet, mára az egyik legkedveltebb téli sportágnak számít az alpesi síelés mellett.
Stájerországban kifejezetten nagy hangsúlyt fektetnek a sífutás legjobb feltételeinek megteremtésére, sőt, a " Tanulja meg a sífutás alapjait 6 óra alatt " elnevezésű ajánlatcsomaggal mindenki számára elérhetővé teszik a sportot.
 
Oktatópálya 6 óra alatt megtanulható
 
A sífutás egyébként több, mint egy egyszerű szabadidős tevékenység, a tudomány időközben felfedezte, hogy a harmonikus mozgás közben az egész test dolgozik, az izmok csaknem 90 százaléka részt vesz a munkában .
Az osztrák-magyar határ közelében (térkép a cikk alján) fekszik a St. Jakob Im Walde sífutópálya-rendszer . Joglland 40 kilométernyi kiválóan előkészített sífutópályája állandó hóutánpótlást kap, ráadásul egy 4 kilométeres, kivilágított szakaszon, naplemente után is futhatunk.
 
Hütte Természetesen kölcsönző és szerviz is van
 
Természetesen a Joglland is kínál alternatívákat annak, akinek épp nem a sífutópályához van kedve. A St. Kathrein am Hauenstein mellett található kicsike családi síterep, a Hauereck titkos tipp mindazok számára, akik az alpesi síelést egy nyugodtabb, kevésbé nyüzsgő környezetben szeretnék élvezni. És a hótalpas túrák is egyre közkedveltebbnek számítanak…
 
Sífutópálya minden korosztálynak
 
Az 1200 méter magasan fekvő sífutópályán kezdők, haladók és profik részére is van megfelelő terep.
Klasszikus mesterséges pályák: 20 km Skating sífutópálya: 20 km Magaslati sífutópálya: 25 km Kivilágított pálya: 4 km
 
Pályatérkép nagyításhoz klikk a képre
 
Térkép Nagyításhoz, mozgatáshoz klikk a képre! 
 
További infók: Klikk ide!
Hirdetés