Innovatív hotelek Saalfelden Leogangban

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2012/11/16
Innovatív hotelek egy kupacon Salzburgerlandban, Pinzgau régió szívében - a választás nehéz, de mi megbirkózunk vele! Lássuk csak, mit tudnak!
Hirdetés

A Saalfelden Leogangi innovatív szállodatulajdonosokat ma már egész Ausztriában, sőt már a határokon túl is ismerik. Ausztria első tömörfából készült hotele, egy hegyi faluban az első Luis-Trenker faház és a világ első "Lebensfeuer®" hotele is ebben a régióban nyílt meg, amelyben szakemberek az életstílus és az egészségi állapot összefüggéseit vizsgálják egy speciális mérőműszer segítségével. Ezen túlmenően további családi-, design- és spa hotelek kínálata is rendkívül széles számban képviselteti magát a térségben. A Krallerhof a 2012-es Relax Guide döntése alapján 19 pontot és 4 liliomot kapott, amely eredményeképpen immár Ausztria vezető "Legjobb Wellness Hotelek Ausztriában" kategóriájú hotelei közé tartozik. A régió sikeres szállodáinak titka: nyitottság az új dolgok felé és a befektetői készség az egyedi és magas színvonalú környezet megteremtése érdekében. Pl. a Salzburger Hofnál egy 14 m magas vízesés található, amely a hotel 4. emeleti szintjéről indul és télen amikor megfelelő vastagságúra befagy, a jégfalmászást is ki lehet próbálni rajta.

82698-Salzburgerhof0012.jpg
82698-Salzburgerhof0012.jpg


2013 tavaszán a Forsthofalm tömörfa hotel további tágas lakosztályokat és wellness szolgáltatásainak fejlesztését tervezi kiépíteni. A fa tetőn egy ún. "Roof-Life-Spa" medence is helyet kapott, így a szabad ég alatt élvezheted a téli csillagos eget.


82670-Roof-Top-Pool.JPG
82670-Roof-Top-Pool.JPG


A ben, Európa első "waldSPA Europas©" szolgáltatása, 20 új naturlakosztály,

82698-poolsteinberge_header.jpg
82698-poolsteinberge_header.jpg


valamint Priesteregg hegyi falu
 16 db alpesi faházával megteremtették azt a tipikus, a fa és a kő mesteri felhasználása által nyújtott családias légkört, amely minden emberben az otthon melengető hangulatát kelti.

82670-Priesteregg.jpg
82670-Priesteregg.jpg


Az építőanyagok a régió védjegyei, amelyek az alpesi életmód mai szellemét és a "Neo-Ökológiát" befolyásolják és egyben nagy jelentőséggel bírnak a vendégek regenerációs folyamatában.
 

82670-Priesteregg2.jpg
82670-Priesteregg2.jpg


Ugyanezen elvek alapján alkotta meg mottóját a 3*-os Hotel Rupertus is, amely így hangzik: "Ahol még minden valódi", amely úgy érvényes az új naturlakosztályokra, mint a bioélelmiszerekre és az energiaforrások felelős felhasználására.

A felzárkózási folyamatban wellness részlegének felújításával a Hotel Leonhard is bejutott a Salzburgerlandi régió top relax hotelek kategóriájába, ahol még egy privat-spa is helyet kapott, amennyiben egyesek a külvilág teljes kizárásával szeretnének frissülni és pihenni, mostantól erre is lehetőség van.

A már 30 éves saalfeldeni hotel korával ellentétben új mércét állít a konferencia-, wellness- és golfhotelek kategóriájában. Luxuskivitelű létesítményei példaértékűek a környező hotelek számára.

82698-Brandlhof.jpg
82698-Brandlhof.jpg

 

Csomagajánlatokért kattints IDE!

 

Kapcsolat, további információ:
Saalfelden Leogang Touristik GmbH
5760 Saalfelden, Mittergasse 21a
Tel: +43 6582 70660
Fax: +43 6582 70660 99
info@saalfelden-leogang.at
www.saalfelden-leogang.com

 

Hirdetés