Hogy kerül szauna a sípálya tetejére?

Hogy kerül szauna a sípálya tetejére?

Kärnten Werbung GmbH
2015/10/20
Szauna és masszázsfotelek Bad Kleinkirchheim sípályáinak tetején, új 6-os felvonó és kibővített pályarendszer Nassfelden + gyermek és családi kombinált síbérlet akciók egész Karintiában!
Hirdetés

Bad Kleinkirchheim mostantól jól befűt a síelőknek!

.. és ezt vehetjük szó szerint, mivel Karintiában egyszerűen semmi sem lehetetlen, még az sem, hogy egy szauna landoljon 1950 méteres magasságban!

Mínusz 10 fok és hófúvás? Ez már a múlté, mostantól nincs több vacogás!

Wellness egy kicsit másképp: a síelők általában a síelés után engedik fel elgémberedett tagjaikat különféle szaunákban, ám mostantól ez a trend megváltozni látszik, ugyanis ez az izzasztó berendezés a sípálya tetejére költözött. A mobil szaunát találóan "Thermen Cube"-nak nevezték el, melynek ötletgazdája egy Ausztriában furfangos ötleteiről már jól ismert nockbergi wellnessközpont.

Két ilyen "wellness-sziget" várja St. Oswald síterepén a frissülni vágyó síelőket. Azonban a két kabin nem egyforma, mindkettőnek van egy-egy különlegessége:

- az egyik 6 személyes üvegezett kabin síbérlettel rendelkezőknek biztosít szabad belépést a kellemes hőmérsékletű infravörös szaunába, ahol a Római Termálfürdő szaunamestere élő közvetítésben jelentkezik be a völgyből és szaunázási tippekkel látja el az érdeklődőket. A masszázsidőpont foglalásának lehetősége mellett akár egy virtuális felöntésen is részt vehetünk. Már 5 perc infravörös szaunázás regenerálja az igénybevett izmokat.

Thermen Cube a St. Oswald sípálya tetején Forrás: (c) Mathias-Praegant
Thermen Cube a St. Oswald sípálya tetején
Kép forrása: (c) Mathias-Praegant
Galériáért katt a képre!

- aki pedig nem akar a masszázzsal estig várni, az keresse fel a másik kabint Priedröf-nél, ahol két masszázsfotel frissíti fel az izmokat (10 perc=1 Euro), hogy a vállalkozó szellemű síelők ismét fitten róhassák pályaköreiket.

A tél további újdonságai Bad Kleinkirchheimben:

- a 103 pályakilométerrel és 97%-os hóbiztossággal büszkélkedő Bad Kleinkirchheim síterep legszebb kilátópontjaira épített négy új lounge

- : Bad Kleinkirchheim és St. Oswald síterepeken 6 napos síbérlet vásárlása esetén, 2016. január 9 és március 4 között a 12 éven aluli gyermekek szüleik kíséretében csupán napi egy euróért síelhetnek. Egy teljes árú bérletet vásároló felnőtt esetében egy gyermekre érvényesíthető a kedvezmény. 

Ezen felül opcionálisan sí vagy snowboard is kölcsönözhető. Emellett számos családi csomag is létezik – a parasztházaknál töltött üdüléstől az ötcsillagos szállodákig. Március 5-től a síbérlet az egész család számára minden, a programhoz csatlakozó vendéglátónál benne foglaltatik az árban, a fürdőkre pedig 50% kedvezményt adnak. 
Részletekért katt >> IDE! <<

- 60 km hosszú és jól karbantartott téli túraútvonalhálózat vezet keresztül a karintiai Nockbergen, ahol garantált porhóban taposhatunk az érintetlen völgyekben és hegyoldalakon. Akinek pedig nincsen megfelelő bakancsa a téli túrázáshoz, az Bad Kleinkirchheimben akár kölcsönözhet is egyet. A gyalogtúrák folyamán több hütte is keresztezi utunkat, mint pl. a Brunnach Nemzeti Park felvonójának tetején található újépítésű Nock In panorámaétterem.

 


Nassfeld is felkészült az idei téli szezonra:

- Nagyszerű számok: Új 6-os sífelvonó
November végén beindul az új „Rudnigsattelbahn“ ez váltja fel a két „Rudnigsattel-Schlepplift“-et. A modern hatüléses felvonó gyerekbiztos, kényelmes, valamint időjárástól védő burkolattal és ülésfűtéssel rendelkezik. 1250 méter hosszú, majdnem 370 méter magasság különbséget hidal át és 2,2 pályakilométert tesz megközelíthetővé. A "Warm Up“ Mössernbahn hatüléses felvonó is, mely már ülésfűtéses, erre a szezonra védőburkolatot (tetőt) is kapott.

- Nagyobb terület: 300 hektáros pálya
A bővítéseknek köszönhetően összességében majd 20 hektárral növelték a pályafelületet. A nassfeldi pálya így már 300 hektár.
A nassfeldi síterület immár 110 pályakilométeren 30 hegyi felvonóval és lifttel várja vendégeit.

- Új és felújított pályaszállások
Újra megnyitották az Almhotel Kärnten-t, a 100 ágyas 4 csillagos szállodát közvetlenül a Gartnerkofel 4es-felvonó pályáinál, továbbá a közelben található a szintén négy csillagos Alm Resort Nassfeld, mely nyáron 28 új, modern apartmannal lett bővítve. Így most összesen 380 ágy áll rendelkezésre.

Szállásfoglalással és -5% kedvezményes sibérlet vásárlással NASSFELD MAGYAR IRODÁJA várja a Sielők jelentkezését: +36-1-329-6355 számon és magyar@nassfeld.at e-mailen a 1052 Budapest Fehérhajó utca 8-10 ben!

Alm Resort Nassfeld Forrás: www.almresort-nassfeld.com
Alm Resort Nassfeld
Kép forrása: www.almresort-nassfeld.com
Galériáért katt a képre!

SkiHits for Kids, Kids Surprise és további ingyenes síelések gyerekeknek és az egész családnak

Annak érdekében, hogy sok vendég látogasson el Karintia különböző síterepeire, az a legfontosabb, hogy a síelés elérhető családi szórakozássá váljon. A számos szállással kombinált síbérlet akcióban minden család megtalálhatja a neki megfelelő helyszínt és ajánlatot:

- Nassfeld
A tíz évesnél fiatalabb gyerekeket meghatározott időszakokban ingyen síelésre hívja: 
A "SkiHits for Kids“ mottóval december 4. és 24. között, valamint 2016. március 12-tõl az április 10-i szezonzárásig számukra a síelés díjtalan, a gyerekek ingyen alszanak a szülők, ill. a nagyszülõk szobájában (ellátással együtt). A „SkiHits for Kids PREMIUM“ csomagba ezen felül még a felszerelés és a síiskola is beletartozik. Költség: nulla euró.

Új szolgáltatás még a „“ akció, amelynek keretében minden tíz évnél fiatalabb gyermek az egész szezonban minden szombaton 10 euróért kaphat egy napi jegyet.

- Kötschach-Mauthen Vorhegg-Laas síterületén
A „Hópehely“ akcióban azok a 10 évesnél kisebb gyerekek, akik valamely partnernél szálltak meg (legalább három napra), az egész szezonban ingyen síelhetnek - továbbá minden tíz és 15 év közötti gyermek részére csupán hat euró a napi jegy. Bővebb info >> ITT! <<

Weissbriach családi síterepén a „Ski for free“ akcióban résztvevő létesítmények vendégeinek egy éjszaka lefoglalása után már ingyenesen biztosított a síbérlet Weissbriach síterületen – egy hétre szóló foglalás esetén a síbérlet 5 napon keresztül Weissbriachban és egy napig Nassfeldben is érvényes. Részletek >> <<

Ski Hits for Kids és Kids Surprise! Forrás: www.nassfeld.at
Ski Hits for Kids és Kids Surprise!
Kép forrása: www.nassfeld.at
Galériáért katt a képre!

- Weissensee Naturpark: családi jegy vásárlásánál például csupán a két szülőnek kell fizetnie, a gyerekek ingyen használhatják a felvonókat. Ráadásul 2016. február 21-e és március 6-a között mindenki számára ingyenes a síelés. Egyszerűen csak foglald le üdülésed az 50 partner egyikénél, váltsd be vendégjegyedet és már indulhatsz is fel a hegyre! Bővebb infó >> ITT! <<

- Sportberg Goldeck
Síkörhinta szolgáltatásban résztvevő létesítményekben történő foglalás esetén a gyermekek 14 éves korig ingyen síelhetnek. Foglalási időszak: 2016.01.03. és 2016.03.31. között

4 = 3 Special Sportberg Goldeck síterületen
Síelj 4 napot & fizess csak 3-at! Érvényes: 2016. január 3. és 28. között, szállás egy, a síkörhinta szolgáltatásban résztvevő partnerlétesítmények egyikében. Részletek >> <<

- Gerlitzen/Dreiländereck
Kärnten Therme termálfürdő -20% kedvezmény esti belépőjegyekre Dreiländereck/Gerlitzen síterületre érvényes napi-, vagy több napra érvényes síbérlet vásárlása esetén. Katt >> IDE! << az ajánlatokhoz!

Ingyenes síelés a Naturel Hotel vendégeinek Dreiländereck síterületen 2016.01.11 és 01.30., illetve 02.22 és 03.15 között. Részletek >> <<


- Grossglockner Heiligenblut
SCHNEEMANN KARTE - családi kedvezmény
Gyermekek 10 éves korig (beleértve a 2006-os születési évet is) a Schneemannkarte síbérlettel csak 2 euróért síelhetnek naponta, amennyiben legalább az egyik szülő is vásárol síbérletet. Bővebb infóért katt >> IDE! <<

- Mölltaler Gletscher/Ankogel
„SkiHit“ családi kedvezmény: Családok (2 szülő) 2 gyermekkel (6-tól 18 éves korig), minden további gyermek (18 éves korig) ingyen síelhet. Részletek >> <<


- Klippitztörl
Számos szálláson történő foglalás esetén a síbérlet ingyenes. Érvényes: 2015. december 5. és 22., illetve 2016. február 27. és március 28. között. Bővebb infóért katt >> IDE! <<


Kapcsolat:
Kärnten Werbung GmbH

Hirdetés