Gyermek síverseny a Pestlőrinci Sípályán Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2011/10/18
Őszi síprogramok kezdőknek és haladóknak, valamint kicsiknek és nagyoknak a 4seasons sípályán
Hirdetés
Október 23-án nyílt síverseny lesz a 4seasons Sí és Snowboardparkban Pestlőrincen. A versenyre bárki jelentkezhet három és tizennégy éves kor között, amennyiben biztonságos sítudással rendelkezik a 80 méter hosszú, 13-22%-os lejtésű, (kék pálya) teljesítéséhez. A verseny egyben tehetségkutató is, mivel a síiskola folyamatosan keresi azokat a lelkes gyerekeket akiket érdekel a sízés magasabb szintű elsajátítása, és a sport verseny körülmények közötti kipróbálása. Természetesen a síiskolában kezdő szintű sí és snowboard oktatás is történik, amelyre egészen évben lehetőség van beiratkozni. Mind a kezdő és szuperhaladó, gyermek és felnőtt oktatásban szakképzett sí és snowboard oktatók állnak a tanulni vágyók segítségére. A Pestszentlőrinci 4seasons sípálya 3 lesikló lejtővel rendelkezik, amelyet két húzóslift és egy mozgójárda szolgál ki.  Jelenleg hazánkban ez a legkorszerűbb ilyen létesítmény, amely egész évben használható a különleges minőségű Neveplast burkolatnak köszönhetően.
 
81932-S-p-lya.JPG
  
A síiskola október végén edzőtábort rendez a Stubai gleccseren ahol a kezdők és haladók is találnak tudásuknak megfelelő pályákat . A sízés az őszi szünet idejére esik így a gyermekeknek az iskolából sem kell kimaradni. A táborban igény szerint oktatáson is részt lehet venni kezdőtől a versenyző szintig. További információ a táborról a síiskola honlapján érhető el.
Az október 23-án megrendezésre kerülő rendezvény a tavalyi évben indított Műanyagpályás Versenysorozat része . A versenyre előzetes bejelentkezés szükséges, erről részletes információt itt találsz!
A műanyagpályás versenysorozat további versenyei:
2011. október 23. - 4seasons Síiskola, Pestszentlőrinc 2011. november 19. - Hó Show 2011. november 26. - Fogarasi Síiskola, Farkastorki út 2011. december 10. - Budai Gyermek Síiskola, János hegy 2011. február 4. - Slider Club, Pesthidegkút 2011. március - Freeride Club Budaőrs (itt még nem kaptam pontos időpontot) 2012. április 21. - Pasaréti Síiskola 2012. május 12. - Sátoraljaújhely   Mindenkit szeretettel várunk!
81932-Log-.jpg
Hirdetés