GOPASS

GOPASS

Takács Viktor
Takács Viktor
2024/02/07
Egy különleges bérlet, mely több országban is használható
Hirdetés

Gopass síbérlet 

A GOPASS multisíbérlet egy egészen különleges passz a több síterepre is érvényes bérletek között, ugyanis országokon ível át. Ez azt jelenti, hogy nemcsak a bérlet „hazájában”, Szlovákiában használhatjuk, számos osztrák síterep – pl. a Karintiában található Mölltal gleccser és Bad Kleinkircheim- szolgáltatásait is igénybe vehetjük vele, illetve csúszhatunk vele Csehországban, Németországban és Lengyelországban is. 

A rendszer úgy működik, hogy a GOPASS kártya kiváltása után (ennek díja 2 €) a síterepek bérleteihez olcsóbban juthatunk hozzá. A regisztrációt követően azonnal kapunk egy QR kódot emailben, így a pass rögtön használható lesz. Bár vásárolhatunk a helyszínen is, így is kapunk kedvezményt, mégis sokkal jobban megéri a GOPASS online felületén beszerezni a jegyeket, ugyanis itt a kedvezmény mértéke magasabb, illetve sávos árazásban juthatunk hozzá a bérletekhez. Ennek nagy előnye, hogy ha időben vásárolunk, nem csak néhány eurós kedvezmény üti a markunkat, adott esetben nagyon sokat spórolhatunk. Egyes síterepeknél a környéken elérhető kisebb, különálló pályákat is hozzácsapják a repertoárhoz, így a GOPASS alá gyakorlatilag több kisebb, a maga módján egyedülálló régióbérlet is tartozik. A GOPASS-ból létezik szezonbérlet is, melynek ára kivételesen alacsony más szezonjegyekhez képest, azonban tudni kell, hogy bár a bérlet kivételesen jó ár-érték arányú, nem vehető vele igénybe a teljes GOPASS „paletta”. A 699 Eurós árért „csak” a Mölltal gleccseren (AT), az Ankogelen (AT), a Muttereralmon (AT), Jasnán (SK), Tátra Lomnicon (SK), a Csorba-tónál (SK), Starý Smokovecen (SK), Szczyrken (PL), Špindlerův Mlýn (CZ) és Jěštěden (CZ) síelhetünk.

A GOPASS-on minden 1 Eurónyi költés pontokat kapunk, melyekből később promóciós termékeket és szolgáltatásokat vásárolhatunk. Amolyan téli Supershop! Ezen kívül a Szlovák sípályák mellett különböző szálláskonstrukciókat is igen kedvező áron vehetünk igénybe a kártyával, érdemes tehát mindig átböngészni az éppen aktuális ajánlatokat.

GOPASS-1
A fotó illusztráció!
GOPASS-1

Igénybe vehető pályák:

Bad Kleinkirchheim
Chopok - Jasná
Csorba-tó / Strbske Pleso
Goldeck
Heiligenblut am Grossglockner
Jested
Mallnitz - Ankogel
Monínec - Sedlec-Prčice
Mölltal gleccser
Muttereralm
Spindleruv Mlyn
Stary Smokovec - Ótátrafüred
Stubai gleccser
Szczyrk
Tátralomnic - Tatranská Lomnica

Hirdetés