Érdekességek Szlovéniából dióhéjban Hír

Mozgásvilág.hu
2012/01/13
A Lonely Planet „Best in Travel 2012” rangsorolásában Szlovénia a Top 10 utazási célok közé is bekerült
Hirdetés

2011-ben, a 32. WTM-en (World Travel Market) Londonban, ahol minden évben díjazzák a legfeltűnőbb, legmozgalmasabb és legjobb standokat, a szlovén prezentációs stand nyerte el „A legjobb stand az utazási irodákkal való együttműködésben” díjat, amelyet a bizottság az „I FEEL S LOVE NIA” szlogen és a szlovén utazási ajánlatok népszerűsítésének információs és kommunikációs módja miatt ítélt oda az országnak.

 

82097-Szlov-nia2.jpg

 

Súlyos prospektusok helyett könnyen és egyszerűen letölthető dokumentációt állított össze az utazási irodák számára, amellyel jelentősen megkönnyítette a munkájukat. A kiállításon S zlovénia zöld és változatos országként mutatkozott be a világ újságíróinak , amely az év minden hónapjára tud szabadidős programokat ajánlani. A kreatív üzenet lényege: SLOVENIA. Zöld. Aktív. Egészséges . Ennek jegyében a Lonely Planet „Best in Travel 2012” rangsorolásában Szlovénia a Top 10 utazási célok közé is bekerült , amely azzal egészül ki, hogy az „1000 hely, amit látnod kell” új kiadásában szintén helyet kapott. A népszerűség további előnyökkel jár, hiszen a Conventa, Délkelet Európa vezető "business to business" rendezvénye, a találkozók, események & utazások kiállítása idén negyedik alkalommal megrendezésre kerülő eseménye, január 18-19.-én Ljubljana-ban lesz.

 

82097-Kranj.jpg

 

Az Alpok-Adria kiállítás hivatalos központja Ljubljana és a régió legfőbb turisztikai eseménye a régióban, amely január 26-29.-ig kerül megrendezésre.

Bővebb információ a kiállításról Az új évben, január végén a szlovén Mariborsko Pohorje sí régióban lesz a Golden Fox óriás műlesiklás női szlalom világkupa futamának egyik állomása, amelyet a Vitranc sí világkupa futam követ Kranjska Gorán március közepén, végül a Planica síugró világkupa döntője március végén.

Téli programok Szlovéniában - Klikk!

 

82097-Pohorje.jpg
Hirdetés