Biztosítsd be a síszezonodat! Hír

Mozgásvilág.hu
2017/10/27
Nyerj szállást Ausztria egyik legjobb síterepe mellett!
Hirdetés

Hunguest Hotel Heiligenblut

A Hunguest Hotel Heiligenblut Közép-Európa legnagyobb természetvédelmi területe, a Hohe Tauern Nemzeti Park közepén fekszik, 3000m magas hegyekkel körülölelve. Heiligenblut - az Alpok egyik legszebb települése. Egyik oldalról a történelmileg meghatározó templom, másik oldalról pedig Ausztria legmagasabb hegye, a Großglockner őrzi a települést. Az Alpokat átszelve, az örök jég birodalmában, a Föld egyik legszebb tájegységén keresztül kanyarog a Großglockner Hochalpenstrasse.

 

 

Heiligenblut Großglockner

A nagy kiterjedésű síterepen összesen 12 modern hegyi felvonó szállítja a vendégeket a sípályákhoz, amelyekből összesen 55 kilométernyi áll a síelők és snowboardosok rendelkezésére. Az egészen 2900 méteres magasságig terjedő Heiligenblut síterep Karintia leghóbiztosabb és egyben legnagyobb síközpontjai közé tartozik, amelynek fénypontját minden kétséget kizáróan a Großglocknerre és a környező további 40 háromezres hegycsúcsra nyíló lélegzetelállító kilátás jelenti.

 

 

Mivel a Heiligenblut síterep jelentős része a fahatár felett található, paradicsomi állapotok várják a freeridereket és a snowboardosokat. A mélyhóban történő siklás garantáltan feledhetetlen élményt jelent – akár egyedül, akár egy államilag elismert síoktató és hegyi vezető kíséretében merészkedünk az érintetlen hegyoldalra. A freeriderek meghatározott ellenőrzőállomásokon tájékozódhatnak az aktuális hójelentésről és a lavinaveszélyről. Heiligenblut további különlegességei közé tartoznak a hangulatos alpesi kunyhók, amelyek napsütötte teraszán hamisítatlan karintiai ínyencfalatokat szolgálnak fel a síelőknek.

 

Nyerd oda magad!

Töltsd ki az alábbi kérdőívet síelési szokásaidról és ha szerencséd van, Tiéd lehet a két főre szóló három éjszaka szállás félpanzióval a Hunguest Hotel Heiligemblutban. Ha nem komálod a telet és a síelést, akkor is érdemes játszani, mert a nyeremény 2018. szeptember 30-ig érvényes, úgyhogy akár már most megnyerheted a nyaralásodat.

A kérdőív kitöltési határideje: 2017. november 12.

Szabályzathoz klikk ide!

 

Hirdetés