Menü

Hozzászólás 0

KERÉKPÁR, SZÁLLÁS, HEILIGENBLUT

Hunguest Hotel Heiligenblut

9844 HEILIGENBLUT, Winkl 46.
+43/4824-4111
Fax: +43/4824-4111-88
hotelheiligenblut@hunguesthotels.com
www.hotelheiligenblut.hunguesthotels.com


81015-Term-szet.jpg Forrás: Hunguest Hotel Heiligenblut

 

Az új szezonra számos újdonsággal is szolgálhatunk, hiszen a nyári szezont követően igyekeztünk tovább javítani szállodai szobáink minőségén, hogy a vendégek még komfortosabban tölthessék el szabadságukat.

Szállodánk mind a 113 szobáját új, modern digitális tévékkel szereltük fel, amelyeken 36 digitális és részben HD minőségű adást nézhetnek vendégeink 5 különböző nyelven. Emellett 24 rádióadás is várja Önöket, egy része ezeknek magyar nyelvű.

Vendégeink az új televíziókon két infocsatornát is találnak, amelyek lehetővé teszik, hogy a sípályák és a környék webkamera-képein folyamatosan információkat kaphassanak a pályákról. A másik csatornán pedig a környék legszebb és legérdekesebb látnivalóira szeretnénk felhívni a figyelmet a filmekkel és videókkal.

Emellett 84 szobában alakítottunk ki egy új ülősarkot asztallal és székekkel.

Számos program várja Heiligenblut vendégeit:
- Mágikus Pillanatok téli programok
- Csomagajánlatok, amelyek nem csak a szállást, de a síbérletet is tartalmazzák
- HolláriHóóóó! csomagajánlat, melynek keretében a kellemes márciusi napsütés mellett lehet élvezni a téli sport örömeit

A Hunguest Hotel Heiligenblut Közép-Európa legnagyobb természetvédelmi területe, a Hohe Tauern Nemzeti Park közepén fekszik, 3000m magas hegyekkel körülölelve. Heiligenblut - az Alpok egyik legszebb települése. Egyik oldalról a történelmileg meghatározó templom, másik oldalról pedig Ausztria legmagasabb hegye, a Großglockner őrzi a települést. Az Alpokat átszelve, az örök jég birodalmában, a Föld egyik legszebb tájegységén keresztül kanyarog a Großglockner Hochalpenstrasse. Májustól októberig csodálhatják meg az idelátogatók a Kaiser-Franz-Josefs-Höhe kilátónál (2369m) a Glockner hófödte csúcsát, vagy megnézhetik a Keleti-Alpok legnagyobb gleccserét a völgyben, de nyomon követhetik a történelmet is, a helyi túraútvonalakon (már a rómaiak is használták ezeket az útvonalakat), és látványosságokon keresztül.

Magyar nyelvű síoktató a szállodában! Az idei téli szezon nagy részében is várja a magyar vendégeket.


Szoba

 

Természetesen mindig az Önök rendelkezésére állunk, hogy segítséget nyújthassunk pihenésük megtervezésében! Örömmel várjuk telefonhívásukat vagy e-mailjeiket a hotelheiligenblut@hunguesthotels.com címen!

A legközelebbi viszontlátásig,

a Hunguest Hotel Heiligenblut csapata

Címkék: ausztria, aktív utazás, szállás

Olvass többet a témáról: ausztria, aktív utazás, szállás

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.