Alsó-Ausztria télen: Indulásra készen! Hír

Alsó-Ausztria télen: Indulásra készen! Hír

Niederösterreich-Werbung GmbH
2014/11/27
Kiválóan karbantartott sípályák, változatos síterepek, k rampuszfutás, szilveszteri fáklyásmenet, kristálytiszta levegő, megannyi adventi vásár... mindez karnyújtásnyira a magyar határtól!
Hirdetés


Tudtad e..

.. hogy a szomszédos Alsó-Ausztria mindössze egy-két órányi autóútra található Magyarországtól, ahol számos kiváló sípálya és családi pihenőhely várja télen is az üdülni vágyókat?

Karácsony idején több mint 300 adventi vásár nyílik a régióban és itt található Európa legnagyobb éjjeli sípályája is, a semmeringi Varázshegyen (Zau[:ber:]g Semmering), ahol összesen 13 kilométeren lehet síelni sötétedés után, és amelyen most december 28-29 között, tizenegyedszerre rendezik meg a FIS Női Sí Világkupát.

Forrás: www.also-ausztria.info
Kihívást jelentő sípályák
Kép forrása: (c) Niederösterreich-Werbung_leo himsel

Galériáért katt a képre!


Persze nem csak profiknak szólnak a sípályák!

Ismerd meg az egyes síterepeket, amelyek nem csak a profi sportolók számára nyújtanak programokat, hanem változatos lehetőségeiknek köszönhetően mindenki megtalálja a neki megfelelő uti célt:


-
Hochkar, a legmagasabb: Alsó-Ausztria legmagasabban kiépített, leghóbiztosabb síterepe a Göstlingnél található Hochkar régió, ahol nem ritka a májusi 2 méteres hótakaró sem. A 19 kilométer hosszú pályát 9 felvonó köti össze, illetve 26 kilométeres sífutópálya is várja a látogatókat. További 50 kilométernyi, karbantartott téli kirándulóút, valamint számtalan karácsonyi program, mint krampuszfutás, szilveszteri fáklyásmenet várja az ide látogatókat.


3 napos síelés Hochkaron, szezonnyitó ajánlatért kattints >> IDE! <<



- Annaberg, a családi: Az annabergi sípályák a családoknak könnyű lejtőket, míg a gyakorlott síelőknek, snowboardosoknak buckásabb terepet kínálnak, összesen 20 kilométernyi sípályával és egy Fun Parkkal. Továbbá 9 felvonó, és egy gyermekek számára kiépített 60 méteres „varázsszőnyeg” segíti a pályán való közlekedést.


3 napos kezdő sítanfolyam Annabergen, magyar nyelvű oktatóval >> ITT! <<

 


Forrás: www.also-ausztria.info
Síoktatás számos síterepen
Kép forrása: (c) Niederösterreich-Werbung_Claudia Ziegler

Galériáért katt a képre!


- Tirolerkogel a téli túrázók kedvére: A túrázásra vágyókról a 1377 méter magasan fekvő Tirolerkogel gondoskodik.

- Sankt Corona, a gyerekparadicsom: A magyar-osztrák határhoz legközelebb fekvő sí centrum Sankt Corona am Wechsel, amely leginkább a családosok számára ajánlott. A kifejezetten a gyerekek igényeire szabott pályán gyerekfelvonó, élménypark, szánkó-bobpálya és két szállítószalag biztosítja a könnyed, játékos és biztonságos ismerkedést a téli sportokkal.

- Mönichkirchen-Mariensee kezdőkneklankás kezdőpályákat nyújt a Schischaukel Mönichkirchen-Mariensee, modern sífelvonók és családias hangulat várja a vendégeket.

Előkarácsonyozós ajánlat gyerekekkel, Mönichkirchen sípályáin >> ITT! <<


- Puchberg-Salamander tanfolyamok: sí-és snowboard tanfolyamok garantálják az épségben lejutást a hegyről.


Sunday Chill-Out csomagajánlat 3 napos síbérlettel a Losenheim síterepre >> ITT! <<



- Gemeinde-Mitterbach, a legmeredekebb sípálya: aki elég gyakorlott és bátor, választhatja Alsó-Ausztria egyik legnagyobb kihívását!


Pályaszállásról egyenesen a Gemeindealpe sípályáira ajánlathoz katt >> IDE! <<




- Lackenhof am Ötscher, a pályaszállás: akik pedig nem szeretnek sokat sétálni a szállástól azokat a Lackenhof am Ötscher-nél várják az akár a szállás bejáratáig csúszható pályák, összesen 8 lifttel és 19 kilométernyi különböző nehézségi fokozatú pályarendszerrel.

Szezonnyitó ajánlat dec. 19-ig, 2 napos Ötscher-Hochkar kombi síbérlettel >> ITT! <<



Forrás: www.also-ausztria.info
Hochkar Fun-Park
Kép forrása: (c) Niederösterreich-Werbung_StefanVoitl

Galériáért katt a képre!

 

Akik a síelés mellett szívesen látogatnak el közelben lévő kulturális eseményekre és érdeklődnek az osztrák gasztronómia iránt, az eseménynaptárból szemezgethetnek.


Alsó-Ausztria legszebb adventi vásárainak helyszínei pedig >> ITT! << találhatók!

 

További információ:
www.also-ausztria.info

Hirdetés