aki keres, talál
Hirdetés

Kozina - Trieszt

24Km Könnyű (Családi) Túra

#kerékpár

Ez a nagyszerű mountainbike kör egy kis ízelítőt ad a Bled Bike Festival epic távjának útvonalából, amely alapvetően 102,6 km-t és 2904 m szintemelkedést foglal magában. Ez a szakasz a befutó előtti, viszonylag lankásabb, kellemesen bringázható rész.

#kerékpár

Bledi-tó kör Pony kerékpárokkal

9Km Könnyű (Családi) Túra

Kellemes, könnyű, hangulatos és rövid kerékpártúra a Bledi-tó körül, Pony kerékpárokkal, sör és sajt kóstolással.

#kerékpár

Túra a Kolpa folyó mentén 2.

11Km Könnyű (Családi) Túra

#kerékpár
#túrázás
Hirdetés

Időutazás a Vipava-völgybe - mtb túra

12Km Könnyű (Családi) Túra

Hangulatos kerékpártúra Délnyugat-Szlovénia szőlővidékein még ma is lakott középkori települések és borászatok között. Nagyszerű természeti, kulturális és történelmi látnivalókban fűszerezett egynapos program.

#kerékpár

Ezt a kerékpártúrát mindenkinek ajánljuk, aki az aktív napok között egy kis könnyed, átmozgató felfrissülésre vágyik, a tempó laza, nézelődős.

#kerékpár

Alighanem az egyik legszebb kerékpártúra útvonal Kranjska Gora környékén, amelynek folyamán ellátogatunk Zelencihez, a Planica nordic centerhez és a Tamar-völgyön át a Tamar menedékházhoz.

#kerékpár
Hirdetés

Bohinji tó kerékpártúra

27Km Könnyű (Családi) Túra

Látványos kerékpártúra a Bohinji tó déli partja mentén, illetve bebarangolva a környező dombokat és mezőket, ahonnan páratlan kilátás nyílik a tóra, a környező hegyekre és a Triglav-ra egyaránt.

#kerékpár

Koroška downhill kör

5Km Közepes (Néhol nehéz) Túra

Szlovénia egyik klasszikus mountainbike és downhill paradicsoma Koroska, amely régió fenyőerdői és hegyvidékei tökéletes helyszínül szolgálnak a kalandos bringázáshoz.

#kerékpár

Bringatúra a Savinja folyó környékén

19Km Könnyű (Családi) Túra

Könnyű, nagyrészt aszfaltos út Szlovéniában, Varpolje környékén, kilátással a Kamnik-Savinja Alpokra.

#kerékpár

A Bledi tó környékén számos kerékpáros uticél található, többek között a Stol hegyen és környékén. A Bledtől kb. 11 km-re lévő hegy remek erdős kerékpárosvényeket rejteget.

#kerékpár

Monti túra Ljubljana és Medvode erdőiben

31Km Közepes (Néhol nehéz) Túra

Ez egy nagyon kellemes és változatos mountainbike túra Medvode és Škofja Loka között. A felfelék jó nehezek, cserébe a lefelék viszont izgalommal kecsegtetnek. Az erdőből néha-néha rá lehet látni Ljubljanára.

#kerékpár
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés