Balaton felvidéki kerékpártúra Túra

A Balaton felvidéki kerékpártúra Túra hossza 39 Km. Az útvonal szintemelkedése 350 m, szintideje 4 Óra, nehézsége Közepes. Az útvonal Magyarország területén található.
Hirdetés

A Balaton Bike Fest kerékpáros túrája.

Magyarország egyik legszebb vidékén haladunk, a Balaton Felvidékből kaphatunk kis ízelítőt, de vigyázat, ebben a túrában van egy kis szintemelkedés, ezért a kissé merészebb kerekeseknek ajánljuk. Azért nem kell arra számítani, hogy a Kékes tetőre mászunk fel, de nem árt tudni, hogy van egy kis "hupli” benne. Viszont a gyönyörű kilátás mindenért kárpótol!

 

Az útvonalról:

Balatonfüred, Tagore sétányról van a start és ide is érkezünk majd meg. Elindulunk a kerékpárúton, elhaladunk Tihany alatt, majd Aszófő, Balatonudvarinál átkelünk a főúton és haladunk tovább a bringaúton. Majd egy éles jobb kanyar után felmászunk Vászolyra (itt van a kis hupli), itt megpihenünk, feltöltjük kulacsainkat és magunkat némi energiával, majd átkerekezünk Dörgicsére és kezdődik a "gurulóverseny" Balatonakalira, közben megcsodáljuk a Balatont a "magasból". Leérve a Balatoni kerékpárúton jutunk vissza Füredre.

79207-79207.jpg
79207-79207.jpg

79207-79207_el.jpg
79207-79207_el.jpg

www.balatonbikefest.hu

Hirdetés