Városi kerékpárok 2020 Hír

Városi kerékpárok 2020 Hír

Mozgásvilág
Mozgásvilág
2020/03/11
Hétköznapi ingázás, bevásárlás, költözés? Íme a megoldások...
Hirdetés
Neuzer Balaton Premium Forrás: Neuzer

Neuzer Balaton Premium N3

Klasszikus forma, letisztult dizájn, harmónikus színek. Olyan, mint a Marlon Brando: minden nőnek megdobogtatja a szívét. Kapható egy sebességes változatban is.

92 900 Ft


Neuzer Miami Forrás: Neuzer

Neuzer Miami

A városi cirkáló, ami a színeinek, formájának köszönhetően nem maradhat szó nélkül. A hármas agyváltóval mindenhol elbologul.

96 900 Ft

Érdekel


Legrand Pave Jr Forrás: Legrand

Legrand Pave Jr

A Junior sorozat a felnőtt kerékpárok mintájára készült, hogy a fiatalok is ugyanolyan kényelmi és stílus fokozaton bringázhassanak, mint szüleik.

96 990 Ft


Neuzer Yachter Forrás: Neuzer

Neuzer Yachter

Nem hiába hajtogatjuk, a \'folding\' biciklik a városi ingázás egyik legjobb alternatíváját kínálják. Egyszerű, könnyen, gyorsan összecsukható és kinyitható a Neuzer Yachter. A nagy kormánynyak- és nyeregcsőátmérő gondoskodik a biztonságról és kellő merevségről.

108 900 Ft

Érdekel


Neuzer Padova Forrás: Neuzer

Neuzer Padova

Elegáns, letisztult, kecses, stílusos. Alu, "hetesagyváltós", agydinamós, komfortmarkolatos. Akár a külső, akár a belső a kérdés, a Padova jó válasz.

155 900 Ft

Érdekel


Neuzer Brooklyn Forrás: Neuzer

Neuzer Brooklyn

Elegáns megjelenésével, rögön látszik, hogy különleges. Vagy. 7 sebességes agyváltójának és teljes felszereltségének köszönhetően eldöntheted, hogy tárgyalásra, vagy túrázásra viszed-e, a Neuzer Brooklyn megállja a helyét. Férfi és női vázzal is elérhető.

194 900 Ft

Érdekel


Cube Ella RIDE Forrás: Cube

Cube Ella RIDE

A stílusos és praktikus Ella Ride a tökéletes társ az aktív, kirándulós életviteledhez. Népszerű Ella Hybrid bringáink által inspirálva mérnökeink keményen dolgoztak a funkció, divat, kényelem és biztonság ötvözéséért, hogy egy olyan stílusos és modern bringát hozzanak létre, amin büszkén mutatkozhatsz majd.

224 990 Ft


KTM City Line 28,7 Forrás: KTM

KTM City Line 28,7

Semmi sallang, csak egy megbízható, klasszikus kialakítású városi kerékpár extra kényelmes geometriával és kiegészítőkkel, KTM minőségben.

229 000 Ft

Érdekel


Legrand Lille 7.0 Forrás: Legrand

Legrand Lille 7.0

A Lille sorozat csúcsmodellje tökéletesen megfelel minden igénynek, melyet egy jól használható mégis stílusos városi kerékpártól elvárhatunk. A Suntour villának köszönhetően kényelmesebben suhanhatsz, továbbá a párnázott ülés, és a nagy kosár gondoskodnak kényelmedről és a praktikumról. A Lille bringával minden lehetséges: munkába járás, bevásárlás, piknik a barátokkal.

239 990 Ft


Legrand eLille 3.0 Forrás: Legrand

Legrand eLille 3.0

A KROSS kifejezetten városi felhasználásra tervezett márkája a LE GRAND igazán stílusos kerékpárjaival mindenkit meghódít. A Bafang motorral ellátott ELILLE 3.0 bringával élmény a keékpározás!

599 990 Ft

Érdekel


Gepida Reptila 800 Forrás: Gepida

Gepida Reptila 800 Altus 7 e-Bike

A harmonikus tekerést garantáló Bosch Active Line motor és a 7 sebességes Shimano Altus külső váltó mindenben támogat, ami a városi kerékpározáshoz szükséges. Hogy tuti beérj időben és makulátlanul a munkába, egy rendkívül gazdaságos, 300 Wh-os akkumulátor gondoskodik az energiáról, így a szetted és te is frissen kezdhetsz hozzá a napi teendőknek. Sőt, két kerékmérettel is elérhető, így 26” vagy 28”-as kerekekkel is megszerezheted. 

604 900 Ft


Gepida Reptila 1000 Forrás: Gepida

Gepida Reptila 1000 Nexus 8/8c e-Bike

A harmonikus tekerést garantáló Bosch Active Line Plus motor és 8 sebességes Shimano Nexus agyváltó mindenben támogat, ami a városi kerékpározáshoz szükséges. A névben szereplő C betű a kontraféket hivatott jelezni, amely a könnyebb kezelhetőséget erősíti –kérheted ezzel és e-nélkül, attól függ melyik passzol jobban a napi közlekedésedhez. Hogy tuti beérj időben és makulátlanul a munkába, egy 400 Wh-os akkumulátor gondoskodik az egész napos energiáról.

729 900 Ft

Érdekel


Gepida Bonum Forrás: Gepida

Gepida Bonum Pro SLX 10 e-Bike

Kényelem, gyorsaság a városban és akár azon kívül, akár városi trekkingnek is aposztrofálhatjuk a Bonum Pro SLX 10-et. A vázgeometria jóvoltából egyesen testtartással szelhetjük a kilométereket, amelyet a Bosch Performance motor harmóniája a Shimano SLX hátsó váltójával kiegészülve tesz élménnyé. A váltás könnyű és gyors, az első villa pedig a Suntour NRX teleszkópnak köszönhetően minden akadályon átmegy, ami egy városi közlekedés során elénk kerülhet.

1 025 900 Ft


KTM Macina Gran 610 Forrás: KTM

KTM Macina Gran 610

Ezt a KTM városi kerékpárt a BOSCH elektromos rásegítés és a szíjhajtás mellett az elegáns bőr és barna kiegészítők teszik az igényesek méltó paripájává.

1 299 000 Ft

Érdekel


KTM Macina CITY 5 abs BELT Forrás: KTM

KTM Macina CITY 5 abs BELT

Városi csúcsjárgány a KTM tálalásában, BOSCH elektromos hajtással, sőt, mi több, strapabíró és gondozásmentes szíjhajtással.

1 539 000 Ft


Cube Cargo Sport Dual Hybrid Forrás: Cube

Cube Cargo Sport Dual Hybrid

A modern élet másról sem szól, mint a dolgaink hurcolásáról. Mi lenne, ha ezt anélkül tehetnénk meg, hogy dugót okoznánk az utcákon a teherautókkal és különböző mérgező gázokat bocsátanánk ki? Ismerd meg a teljesen új Cargo Hybrid-et, ami pontosan erre a célra készült. Egy stílusos, sokoldalú és masszív teherhordó Bosch motoros e-bike, mely a megbízhatóságot, könnyed használatot és a szállítási képességet - akár gyerekeket is - ötvözi azzal a gondtalan, finom és csendes rásegítéssel, amelyet csak a Bosch negyedik generációs motorja tud nyújtani.

1 699 990 Ft

Érdekel


Hirdetés