Tour de Velence Hír

Vasvári Press
2011/07/20
Tour de Velence: Országútis maraton és verseny július 30.-án, közel 1 millió forintnyi nyereménnyel!
Hirdetés
Emlékeztek még? Június első hétvégéjén a Tour de Pelso -n 2.000 kerékpáros tekert, ezzel a legnagyobb indulószámú hazai bringás rendezvény lett. Egy új koncepció, az amatőrök és a „profik” mezőnyeinek szétválasztása hozta a nagy áttörést a számokban, az indulóknak pedig az elégedettséget: végre mindenki a saját erőnlétének megfelelő mezőnyben bringázhatott. A teljes Balaton kört akkor, a tavalyi évnél majd ötszázzal többen, mintegy 1.400-an teljesítették.
A Pelso főszervezője, Prohászka Attila a balatoni sikereken felbuzdulva újabb nagy fába vágta a fejszéjét és még ebben az évben két nagyszabású eseményt rendez hazánk legfontosabb tavai körül, a Pelsonál megismert színvonallal és szolgáltatásokkal. Július 30.-án a Tour de Velence , míg szeptember 24-25.-én a Tisza-tó Maraton várja ezúttal már nem csak országúton a résztvevőket!
 
Július 30-án a versenyzők és maratonozók 30 és 110 km -es távok közül választhatnak, utóbbi érinti a Gerecse hegységet is. A szervezők a kerékpározással most ismerkedőkre is gondoltak, így a Velence kör futama , mely a tavat egyszer kerüli meg, ingyenes indulást biztosít minden érdeklődőknek.
A rendezvény fődíja , melyet az adott nap összes indulója közt sorsolnak ki, 1 db CUBE Peloton országúti kerékpár 270.000 Ft értékben, illetve 500.000 Ft értékben további tombola díjak kerülnek kiosztásra.
A rajt és célterület, mindkét napon a velencei Panoráma kemping lesz, ahol az ingyenes parkolás mellett, első osztályú zuhanyzók és ingyenes strandolási lehetőség várja az indulókat és kísérőiket. A nevezési díjban a chipes időmérés mellett egy ajándék póló és kulacs is helyet kapott.
 
Részletes versenykiírások és online nevezés:
Figyeld Facebook oldalunkat is, ahol már az előnevezők között is ajándékokat sorsolunk: www.facebook.com/tosportkft
Hirdetés