Tern elektromos teherkerékpárok Hír

Tern elektromos teherkerékpárok Hír

Tern.hu - Támogatott tartalom
2020/09/04
Átlagos méretű ebike, amivel lecserélheted az autód a hétköznapokban.
A Tern elektromos teherkerékpárokat azzal a céllal tervezték, hogy megoldják a mindennapi közlekedést és kiválthasd velük akár az autódat, akkor is, ha a gyereket (gyerekeket), vagy sok csomagot kell vinned magaddal.

Elképesztően sokoldalú kerékpárok, melyekkel élmény a mindennapi közlekedés. Zöld, gazdaságos, gyors, kényelmes és a gyerek imádni fogja!

Tern elektromos teherkerékpárok-1
Gyerekszállítás csak autóval lehetséges?
Tern elektromos teherkerékpárok-1
Forrás: tern.hu

Oké, a sok csomag, vagy a gyerekek szállítását több elektromos teherkerékpár is tudja. De! Azok jellemzően extra hosszúak és/vagy szélesek, azaz nagyon komplikált a tárolásuk és a szállításuk. Nem beszélve a körülményes városi lavírozásról egy ekkora kerékpárral.

Éppen ezért óriás előnyt jelent a Tern elektromos teherkerékpárok kompakt mérete, mivel nem hosszabbak (vagy szélesebbek) a normál kerékpároknál. Sőt, még részben össze is csukhatók, így sokkal egyszerűbb a szállításuk és a tárolásuk. Beférnek egy közepes méretű családi autóba, nem kell a kerékpártartó sem és kis helyet foglalnak az irodában, vagy otthon.

Tern elektromos teherketékpárok

Tern elektromos teherkerékpárok-2
Tern elektromos teherkerékpárok-2
Tern elektromos teherkerékpárok-3
Tern elektromos teherkerékpárok-3

A Tern palettáján a kompakt elektromos teherkerékpár kategóriában két modell család található meg: a GSD és a HSD, különböző felszereltségekkel.

Tern elektromos teherkerékpárok-4
Ennyire nagyszerű
Tern elektromos teherkerékpárok-4
Forrás: tern.hu

A most megjelent második generációs GSD a nagyobbik – normál kerékpárokkal megegyező hosszúságú – modell, melynek össz. terhelhetősége 200 kg is lehet! Akár két gyerekülés + csomagok is elférnek rajta, így nem gond, hogy munka után hazafelé elmenj bevásárolni, majd felkapd a gyerekeket az oviban. Dupla akkus rendszerével 200 km-es hatótáv is elérhető, így üzleti célra is kiváló megoldás, ha csomagokat kell szállítani a belvárosban. 

Tern elektromos teherkerékpárok-5
Nemcsak hasznos és praktikus, de még vagány is
Tern elektromos teherkerékpárok-5
Forrás: tern.hu

A HSD a kisebb – normál kerékpároknál is kompaktabb – modell, de így is 1 gyerek + rengeteg csomag szállítására alkalmas. Össz. terhelhetősége 160 kg.

Ami még különlegesebbé teszi ezeket a kerékpárokat, hogy:

- egy vázméret testre szabható 150-195cm-es magassághoz, azaz az egész család tud használni egy kerékpárt,

- alacsony vázátlépés és súlypont, ezért kiváló irányíthatóság nagy súly mellett is,

- erős Bosch motorok,

- rengeteg kiegészítő a gyerek/felnőtt és csomagszállításhoz

Sorolhatnánk tovább, de ha érdekel, olvass többet a GSD részletes tulajdonságairól itt, vagy a HSD tulajdonságairól itt.