SuperCross a Városligetben Hír

SuperCross a Városligetben Hír

Crossliget
2015/11/12
Balassagyarmatról a budapesti Városligetbe költözik a SuperCross!
Hirdetés

November 29-én Budapesten, a Városligetben kerül megrendezésre a SuperCross sorozat harmadik állomása, Econix CrossLiget néven.

A korábban meghirdetett balassagyarmati futamot technikai okok miatt nem tudja megtartani a korábbi szervező Vitalitás SE. A sorozat zavartalan működése érdekében az észak-magyarországi helyszín egy a főváros szívében levő futammal kerül pótlásra.

 

CrossLiget Promo Forrás: Crossliget
CrossLiget Promo
Kép forrása: Crossliget

 

A Team Econix-CR örömmel fogadta a lehetőséget, hogy az idei évben a SuperCross sorozat egy versenyét rendezhesse.

"Már egy ideje terveztünk versenyt rendezni a Városligetben. A SuperCross sorozatba való beugrás lehetősége viszonylag későn, november elején érkezett, így nagyon kevés időnk maradt. A célunk, hogy megfeleljünk mind a sorozat, mind a versenyzők kritériumainak." - mondják a szervezők.

A pálya nyomvonala a Közlekedési Múzeum, és az Olof Palme sétány által határol területen fog kanyarogni, érintve a Királydombot is.

 

CrossLiget Promo Forrás: Crossliget
CrossLiget Promo
Kép forrása: Crossliget

 

A szervezők nem csak a versenyzőkre gondolnak, a célterülettől nem messze egy expo rész lesz kialakítva, sok hazai forgalmazó részvételével, ahol akár igazi cyclocross kerékpárokat is kipróbálhatnak az érdeklődők. A szurkolásban (vagy versenyzésben) kifáradtak pedig kávéval, kézműves sörökkel, és hamburgerrel frissíthetnek a helyszínen.

Tehát november 29-én irány a Városliget, az első Econix CrossLiget alkalmából! A versenyről további információkat találtok a facebookon, illetve a hamarosan induló

Hirdetés