Specialized tesztnap

Specialized tesztnap

Simon Ádám
Simon Ádám
2014/05/22
Próbáld ki a Specialized legújabb csúcsbringáit!
Hirdetés

Egy minőségi kerékpárnak - legyen az monti, vagy országúti - megkérik az árát, ami áron nem szívesen zsákbamacskázik az ember. Szerencsére a kerékpárforgalmazók is felismerték ezt, ezért egyre nagyobb számban van lehetőség vásárlás előtt valós környezetben kipróbálni az álomgépeket.

 

Specialized tesztnap Forrás: Kimura - Mozgásvilág.hu
Specialized tesztnap
Kép forrása: Kimura - Mozgásvilág.hu

 

Múlt hétvégén Nagykovácsiban jártunk a Specialized tesztnapon, ahol ingyen és bérmentve próbálhattuk ki a Camber, Enduro, Epic, Roubaix, Rumor, Stumpjumper, Tarmac és Venge gépeket. Mindegyik tesztjárgány többféle méretben áll rendelkezésre, a feledékenyeknek pedál és bringás cipő is akad.

Mivel ez volt az idei első tesztnap, az első kör előtt a kerékpárok beállítása picit több időt vett igénybe, de a következő menetekben már olajozottan működött a gépezet. Nem kell félned attól sem, hogy eltévednél tesztelés közben, helyismerettel rendelkező, tapasztalt túravezetők segítenek, hogy a tájékozódás helyett a bringára összpontosíthass. 

 

Specialized tesztnap Forrás: Paraferee - Mozgásvilág.hu
Specialized tesztnap
Kép forrása: Paraferee - Mozgásvilág.hu

 

Az általunk kipróbált bringákról nemsokára az oldalon is beszámolunk, de akkor jársz a legjobban, ha személyesen tapasztalod meg a képességeiket a szeptember végéig szinte minden hétvégén (különböző helyszíneken) megrendezett tesztnapokon (az utolsó éppen a Mozgásvilág.hu tesztnap lesz).

Legközelebb Szilvásváradon lesz Specialized tesztnap, foglalj be magadnak pár bringát, mert az előfoglalók előnyt élveznek a helyszínen jelentkezőkkel szemben.

 

Szóval tényleg nagyon egyszerű:

1 - Jelentkezz be előre online

2 - Legyél ott a megadott helyen a megadott időben, bringás hacukában

3 - Tesztelj!

 

Hirdetés