Menü

2016.06.22.     Hozzászólás 0

Specialized koskormányosok

Te mit tennél, ha beállítana hozzád négy Specialized kerékpár?


Online outdoor magazinnál dolgozni eleve nem rossz dolog, pláne, hogy gyakorlatilag bárhonnan lehet a munkát végezni, ahol van kellő térerő. Az otthoni, madárcsicsergésekkel dúsított kerti környezetben dolgozást viszont lehet még tetézni... mondjuk azzal, hogy betolat a kertkapun a Specialized kisbusz, csomagterében négy bitang kerékpárral és ki kell próbálnod mindet.

A koskormányos felhozatal négy gyöngyszemét tekertük meg egy rövid kóstoló erejéig a Naplás-tó környékén, esetenként az erdei terepen is, ha úgy hozta a helyzet: a vérbeli versenyzős bringától kezdve az öröm-bárhol-tekerős járgányokon át a világjáró kétkerekűig.

A Specialized Tarmac személyében egy szélsebes, versenyzésre termett paripát ismertünk meg, a Roubaix hosszú, kifogásolható minőségű aszfalton tekeréseket teszi komfortosabbá, míg a Diverge arra csábít, hogy az aszfaltról mihamarább térj le a legelső lehetőségnél az erdei ösvényekre és akkor még ott van az Awol, ami egy komoly kalandor túrabringa koskormánnyal.

« »

 

Ha Te is szeretnél Specialized kerékpárokat tesztelni, azt megteheted az idei következő tesztnapok alkalmával, vagy a tesztbázisokon.

Olvass többet a témáról: specialized