Specialized kerékpárok jóárasítva

Specialized kerékpárok jóárasítva

(x) - Támogatott tartalom
2018/12/03
Folyamatos kedvezmények Specialized kerékpárokra a Bikestore74 webshopban.

A terepkerékpárok egyik ősatyja a Specialized márka, mely saját fejlesztéseivel, egyedi és sokszor úttörő gondolataival, különleges imázsával és magas minőségű termékeivel a bringák „almás” kerékpárjai. Sokunknak álmaink kétkerekűjei között ott van legalább egy „Speci”, mely álom most könnyebben válhat valósággá, miután elindult egy új webshop, ahol nagy kedvezmények várnak.

BikeStore74
BikeStore74

BikeStore74

A Bikestore74.hu webshopon nem találod meg több tucat márka sok ezer termékét... csak és kizárólag Specialized kerékpárokat, azokból is korábbi évjáratú, a disztribútornál készleten maradt modelleket, illetve néhány tesztmodellt is. Az erősen megnyirbált árak ellenére nem kell gyanakodnunk:

a termékek a hazai forgalmazótól származnak, mindegyike garanciával.

Találsz itt mountain bike, országúti, fittness, városi és cross-trekking modelleket is, így például Stumpjumper FSR, Enduro, Roubaix, Tarmac vagy épp Venge is gazdára vár – akár közel 40%-os árengedményekkel!

 

BikeStore74 kiemelt termékek Forrás: bikestore74.hu
BikeStore74 kiemelt termékek
Kép forrása: bikestore74.hu

 

Specialized kerékpárok állandó kedvezménnyel, szakszerűen beállítva

Bár webshopról van szó, ahol online vásárolhatod meg a kerékpárokat, a kiválasztott modellt csak egy hazai, az általad kiválasztott Specialized partnerüzletben veheted át, így a megfelelő beállításokról szakemberek gondoskodnak neked. Ezen átvételi opciók jelenleg Budapesten a Bringaland, a Kerékvár Kerékpárüzlet, a Mesterbike & Coffee Project, a Probike Kerékpárüzlet és a Speed-Way. Vidéken pedig a Greenzone (Keszthely) és a Kuszi Kerékpár (Veszprém) opció. A megrendeléstől számított 5 napon belül menetkészre állítva veheted át hőn áhított bringádat!

Ha valamelyik modell megtetszik, ne sokat gondolkodj, mert az árak csak maximum néhány darabos készletre érvényesek!