Spéci ajándékok a Specialized-től

Spéci ajándékok a Specialized-től

Kakuk András
Kakuk András
2015/11/23
Különleges ajándékok nem csak Specialized fanoknak
Hirdetés

Ha karácsonyi ajándékról van szó az nem lehet snassz, nem lehet átlagos. Annak biza különlegesnek kell lennie és az sem árt, ha csuda jól mutat a fa alatt!

A Specialized kínálatából 3 olyan terméket választottunk ami nem csak a nagy piros S betű megszállottjainak a szívét dobogtatja meg.

 

Stílusosan bevállalósoknak

Specialized 2FO Cliplite

Specialized 2FO Cliplite
Specialized 2FO Cliplite

 

Ha a kedvesed stílusosan bevállalós akkor a 2FO Cliplite neki való. Korábban már kiveséztük a sorozat másik darabját, amiben a szerző szerint az all-mountain és enduro felhasználásra ajánlott cipő minden elvárást teljesít, miszerint: jó kapcsolat legyen a pedál és cipő talpa között, lábfejünk és bokánk számára extra védelmet nyújtson és persze legyen kényelmes.

Első ránézésre a cipő műanyag felsőrésze tűnhet fel mely nagyobb védelmet nyújt a külső behatásoktól (szikla, gyökér, fa stb...) A kényelmet természetesen a body geometry kialakítás segíti. A talpbetét boltozata magas, szépen alátámasztja a lábunkat, ami azon kívül, hogy enyhíti a kényelmetlen cipők által okozott, a talp párnázott részeinél jelentkező metatarzalgiás, égő fájdalmat sokkal nagyobb kontrollt is eredményez. Szóval

ha nem akarod, hogy kedvesed elszálljon a kanyarban ajándékozd meg egy ilyen cipővel.

A cipő talpában egy ún: „Landing Strip”, azaz leszállópálya kialakítású stopli zseb található aminek segítségével a pedálba való ki-, becsatolás gyerekjáték.

A Cliplite a 2FO széria kispehelysúlyú darabja, 2 BOA damilos és egy tépőzáras szorítóval. Legyen bármilyen formájú a lábad ezek segítségével biztosan rászabhatod.

 

Megnézem

  


 

Trendi, profi és tuti buli

Specialized Cadet

Specialized Cadet
Specialized Cadet

 

A kadét a tuti buli. Egyszerre trendi és profi. Farmerral biztos befutó a közeli bár Happy Hour-jára, és kellően stabil egy dinamikus városi tekerésre is. A talpa SPD avagy stopli kompatibilis de adaptere eléggé süllyesztett, így nem kell tartani attól, hogy járás közben jobban kopogsz, mint Fred Astaire. 

 

Megnézem

  


 

Hosszú tekerések megszállottainak

Specialized Audax

Specialized Audax
Specialized Audax

 

Az Audax cipőt - mily meglepő - a legendás audax avagy randonneuring versenyek ihlették. A Specilaized célja ezzel, hogy azokat szolgálja akik a hosszú tekerések megszállottjai. A már említett Body Geometry kialakításon felül a cipő elülső részét kiszélesítették kicsit, hogy a hosszú tekerések végére megdagadó lábad ne érezze magát klausztrofóbiásnak. A 2 tépőzár mellett egy Boa damilos csattal finomállíthatjuk a cipőt a lábunk formájára.

A kényelem mellett az Audax Fact karbon talpat kapott, hiszen a teljesítmény nem mehet a stílus kárára.
A teljesítmény imádók mellett azoknak is kiváló választás a cipő akik a visszafogott eleganciát preferálják a harsány kinézet helyett.

A letisztult vonalak mellett az apró részletek emelik ki a tömegből az Audax viselőjét. Két vékony fényvisszaverő csík a sarkon, apró logó a tépőzáron, gondosan összeválasztott színkombinációk.

Nagyon jól mutatna a fa alatt. Jézuska pliz!

 

Megnézem

  


 

Hirdetés