Rengetegen lesznek a Trophyn Hír

Salzkammergut Trophy
2011/03/29
Már több mint 1.500 résztvevő regisztrált a július 16-ai Trophyra.
Hirdetés
JELENTKEZZ MOST! A jelentkezők száma már most azon a szinten áll, melyet tavaly a rendezvényt megelőző hetedik hétben értünk el. Így idén a Trophyn talán ismét hamar elfogynak a helyek. A 211 km-es és a 72 km-es távon már a helyek 50 %-a elfogyott. A 119 km-es és az 54 km-es távon a 2010-es évhez képest távonként 200 hellyel csökkentettük a helyek számát, ezeknek a helyeknek jelenleg az 1/3-át foglalták le versenyzőink.
Kérjük, ennek ellenére amint lehet, regisztráljatok ! Aki március végéig jelentkezik, ill. befizeti a nevezési díjat, 5 Eurót takarít meg.
 
JUNIOR TROPHY - RAJT A KÖZPONTBAN Idén első alkalommal indul a Junior-Trophy minden kategóriája Bad Goisern  központjából. Az utolsó bejárások és tárgyalások ugyan zajlanak még, a székhely-váltás azonban már biztos. Így a két-háromgyerekes szülők helyzete könnyebbé válik. Az útvonal valamivel egyszerűbb lesz, hogy a kezdők számára se legyen nehéz. A legfiatalabbak számára mindenesetre sokkal izgalmasabb lesz. Akár a maraton résztvevői, a gyerekek és a fiatalok is a a bad goiserni Martplatz közepéről indulnak.
Hirdetés