Menü

2011.05.19.     Hozzászólás 0

Vasvári Press

Regisztrálj a BringaMánia Napra!

A vasárnapi McDonald’s BringaMánia Napon külön díjazzák azokatakik előre regisztrálnak...

A vasárnapi McDonald’s BringaMánia Napon a Zuglói Millenáris Velodromban külön díjazzák azokat a résztvevőket, akik előre regisztrálnak a Vuelta Sportiroda honlapján. Értékes ajándékokat nyerhetsz, akár 30 ezer Forint értékben. Érdemes tehát rászánni néhány percet!
 
A délelőtti gyerek programok (1 körös verseny és ügyességi verseny) előre regisztrált résztvevői között 13 órakor, a díjátadók után tartanak sorsolást a szervezők, ahol három szerencsés fiatal kisbringás nevét húzzák ki a kalapból. A délutáni, 17 órás sorsoláson a BringaRally és az autóhúzó verseny előnevezői vehetnek részt.

 Az egyenként 10-50 ezer Ft értékű nyereményeket az alábbi gyártók és forgalmazók ajándékaiból állítják össze a szervezők: Merida, Magellan, Cube, Bike Planet, 1MinD1, Evobike, Mofo Hungary, Bikeplus.hu, Bringadivat, Lindisign, Bringamatrica.hu, Kona City, Gauswheel, Special Bike, 3G Stepperbike, és a Kenzel kerékpár.
 
A McDonald’s BringaMánia Napon reggel10 órától este 18 óráig minden korosztály megtalálja a számára kedves bringás szakágat, versenyszámot; kedvére túrázhat, szórakozhat. A sorsolásokon csak az veheti át az ajándékát, aki személyesen is jelen van. Regisztrálj a
www.kerekparinfo.hu oldalon péntek 16 óráig, és legyél Te a szerencsés nyertes! 

Teljes program: http://www.kerekparinfo.hu/bringamania-nap/teljesprogram

Olvass többet a témáról: BringaMánia 2011