Menü

2011.06.09.     Hozzászólás 0

Vasvári Press

McDonald's BringaMánia Park Kecskeméten, június 11-én

A programban triál, BringaPárbaj, a Gizmo-show alkalmával látványos bemutató, KRESZ-teszt és ügyességi versenyek szerepelnek.

A kerékpáros McDonald's BringaMánia Program júniusban Kecskeméten folytatódik. Az alföldi településen, a városi sportnaphoz kapcsolódva rendezi a Vuelta Sportiroda a BringaMánia Park elnevezésű egész napos, ingyenes családi rendezvényt, melyen a bringás ügyességi versenyeké, látványos bemutatóké lesz a főszerep.
 
Kecskemét főterén, a Kossuth téren rendezendő június 11-ei eseményen reggel tíztől délután öt óráig várják a szervezők az érdeklődőket. A programban triál, BringaPárbaj, a Gizmo-show alkalmával látványos bemutató, KRESZ-teszt és ügyességi versenyek szerepelnek.
 
A Vuelta Sportiroda a kisgyermekeket, fiatalokat, családokat egyaránt várja a rendezvényre, mely színvonalas kerékpáros programjaival kíván hozzájárulni a városi sportnap minél nagyobb sikeréhez. A győztesek értékes ajándékokkal gazdagodhatnak, s, mint minden BringaMánia-rendezvényen, ezúttal is gazdára talál egy mountain bike kerékpár.
 
Bővebben:
www.kerekparinfo.hu/bringamania-park-kecskemet

Olvass többet a témáról: BringaMánia 2011