Kerékpárt karácsonyra

Mozgásvilág.hu
2014/11/17
A Merida, Northwave és Thule karácsonyi ajándéktippjei
Hirdetés

Northwave Power téli bringás kesztyű Forrás: Bikefun.hu
Northwave Power téli bringás kesztyű
Kép forrása: Bikefun.hu

Northwave Power téli bringás kesztyű
A téli kerékpáros ruházatok közül az egyik legkritikusabb ruházat a kesztyű. Az ujjaidat tudod a legnehezebben bemelegíteni, hiába robbant már szét a pulzusod, hiába folyik rólad egyébként a víz egy hegymenet után, a dermesztő menetszeles lejtőzésről már nem is beszélve. Kell tehát egy meleg, jól szigetelt, de semmiképp sem bumszli kesztyű, amiben a váltót és a fékkart pontosan olyan finoman tudod kezelni, mint csupasz kézzel.

A Northwave Power téli bringás kesztyű NW 4Pro® membránnal ellátott felsőrész, puha, rugalmas, lélegző anyagból, filc béléssel. Oldalt fényvisszaverő betétek, BioMap kialakítás, megerősített hüvelykujjrésszel. A tenyéren rázkódást elnyelő GEL betétek és szilikon csúszásgátló anyag található. Három színben (fluo zöld, fekete és sárga)

8.890 Ft

 

Megnézem

  


 

Thule Pack ’n Pedal™ Pannier táska

Nejlonzacskóban is lehet csomagot szállítani kerékpáron, de erős kompromisszumokra kell felkészülnöd. A Thule már a kerékpárszállítóinál is bebizonyította, hogy az alapfunkció csak akkor ér valamit, ha azt elegánsan és nevetségesen egyszerűen, macera-mentesen, akár egy mozdulattal lehet kivitelezni.

Felejtsd el a csavarozást, fűzögetést, az aprólékos rögzítési megoldásokat. A Pannier kerékpárra rögzítése végtelenül egyszerű, az adapter tökéletesen illeszkedik a tartó rúdjára és könnyen felszerelhető bármilyen csomagtartóra 8-16 mm csőméret között. A vázra nem kell rögzíteni, a tapadást a beépített mágnes intézi. 

Tökéletes megoldás irodába, vagy akár az iskolába menet, aztán egy mozdulattal vállra vehető; így mindenhová magaddal viheted... mert még jól is néz ki.

35.990 Ft

 

Megnézem

Thule Pack n Pedal Pannier táska Forrás: Bikefun.hu
Thule Pack n Pedal Pannier táska
Kép forrása: Bikefun.hu

  


 

Merida Crossway 40-D Forrás: Bikefun.hu
Merida Crossway 40-D
Kép forrása: Bikefun.hu
 

Merida Crossway 40-D

Egy abszolút Jolly Joker azoknak, akik egyszerűen csak kerékpározni szeretnének, bármilyen terepen, bármilyen időben és mindezt megbízható szerkezettel.

Mindenes kerékpár sportolásra vagy közlekedésre. Lehet sóderos út, aszfalt vagy ösvények erdőn-mezőn keresztül. A Crossway legnagyobb előnye a sokoldalúsága. A vázgeometria és az alkatrészek is lehetővé teszik, hogy minden lehetőség megnyíljon a nyergében: a laza túrázástól kezdve a sportos edzésig, de éppúgy otthon érzi magát a városi közlekedésben is.

Egyes Crossway kerékpárok női verzióban is elérhetőek, alacsony felsőcsővel biztosítva több helyet a lábaknak a könnyebb felszálláshoz.

164.900 Ft

Megnézem

Hirdetés