Közösségi tekerés egy jó ügyért a hello Bringás appal! Hír

(X) - Támogatott tartalom
2018/05/30
2018. június 2-3.-án tekeréseddel jótékonykodhatsz: ezen a hétvégén a helloBringás applikációban válaszd a közösségi tekerés funkciót, így minden megtett kilométereddel gyerekeket támogathatsz!

helloBringás app Forrás: (c) helloBringás
helloBringás app
Kép forrása: (c) helloBringás


Neked csak egy gombnyomás, nekik legalább egy tányér étel

Amúgy is biciklivel közlekedsz, bicajjal túrázol, vagy csak a magad kedvére tekersz? Június 2-3. között mindezt jótékonysággal is egybekötheted.

 

 

Légy bárhol a világon, június első hétvégéjén a helloBringás applikációban válaszd a közösségi tekerés funkciót, hogy a megtett kilométerekkel a Gyermekétkeztetési Alapítványt támogathasd!

 

A hello Csapata a Budapest Bike Maffiával együttműködve első alkalommal szervezi meg a „Tekerjünk közösen egy közös célért!” elnevezésű jótékonysági eseményt. Az akcióban bárki részt vehet, aki a helloBringás applikációt letölti, beregisztrál és június 2-3. között a bringázásai alkalmával bekapcsolja a közösségi tekerés funkciót. Így együtt, egy közösségként gyűjthetjük a kilométereket és növelhetjük a támogatási összeget egész hétvégén.


Hogy miként lesz ebből támogatás, és hogyan laknak jól a gyerekek?

A helloBringás a megtett kilométerek függvényében gyermekek jólétéért felelős alapítványokat támogat.
A Budapest Bike Maffia (BBM) Magyarország egyik legdinamikusabban növekvő civil szervezete, melyet fiatal kerékpárosok alapítottak és innovatív módon végeznek közvetlen segítő munkát az arra rászorulóknak.
Reméljük, hogy szövetségük a helloBringással igazi sikertörténet lesz, és most ehhez Te is hozzájárulhatsz!

Csatlakozz a helloBringás közösségi tekerés facebook eseményéhez te is!

 

helloBringás app Forrás: (c) helloBringás
helloBringás app
Kép forrása: (c) helloBringás


Biztosítás Bringásoknak

A hello Bringás appban ugyanis biztosítás is köthető – baleset-, vagyon-, és felelősségbiztosítás – és mindhárom esetben három csomagból választhatunk.

Vagyonbiztosítás esetében a Bringafotó menüpont alatt érdemes mindig befotózni, hogy épp hol parkoltunk, mert lopás esetén így a kár 85%-át térítik meg, egyébként csak 50% a kártérítési összeg.
A felelősségbiztosítás abban az esetben térít, ha másnak kárt okozol, pl. elütsz valakit, vagy megkarcolsz egy autót. Ehhez amúgy hasznos a balesetbiztosítás is, hiszen minden interakcióban Te, a Bringás vagy a legfontosabb!

Szóval töltsd le az appot, és győződj meg róla, hogy megéri, hiszen már évi 1 500 forinttól biztonságban tudhatod magad!


Használd biztosításod megkötéséhez a Mozgásvilág kuponkódot!

Mozgásvilág kuponkód: HELLO1805
A kupon 2018. június 15-ig érvényesíthető bármely hello Bringás szerződésre.
www.hello.hu
 

helloBringás app Forrás: (c) helloBringás
helloBringás app
Kép forrása: (c) helloBringás


Defektet kaptál? Semmi gáz, a hello Bringás app segít!

Az app akkor is hasznos, ha gumidefektet kapsz, vagy szervizbe kell vinni a kerékpárt. Bár egyelőre csak a főváros területén működik a BringAngyal szolgáltatás, amely sérülés és az appban jelzés esetén a helyszínre kiszáll és megjavítja a biciklit, de a szervizkereső funkció országosan elérhető. 70 km bicajozás után az M&M Bike szerviz jóvoltából ingyenes háztól házig szervizt is kérhetsz, így nem kell bajlódni a bicikli szállításával sem.
www.hello.hu