2022-es KLS termékek bemutatója

2022-es KLS termékek bemutatója

Bognár Tamás
Bognár Tamás - Támogatott tartalom
2022/05/24
A Kellys brand alatt futó KLS kiegészítők egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, főleg a sisakok, kesztyűk és szemüvegek.

Kaptunk néhány új cuccot a Kellys kerékpárok magyarországi márkaképviseletétől, hogy tudjunk róla véleményt formálni. Egy új sportszemüveg, sisakok, és kesztyűk alkotják a csomagot amit most bemutatunk nektek. 

2021-es KLS termékek bemutatója-1
Egyre pofásabbak a KLS kiegészítők!
2021-es KLS termékek bemutatója-1
Forrás: Thommey

KLS=Kellys

Nem biztos, hogy mindenkinek megvan az infó, hogy a KLS kiegészítők és alkatrészek a Kellys brandhez tartoznak, de a jó hír, hogy igen.

Így a minőséggel itt sem lesz gond, jóval túlmutatnak a termékek az egyszerű 3rd party gyártónál matricáztatott dolgokon. Vélhetően komolyabban beleszólnak a Kellys termékmenedzserei a szortiment kialakításába, és nem a marketing osztály pipálja be egy excell listában, hogy ezen is túl legyenek, mint sajnos sok márka esetében.  

KLS Dice II sportszemüveg

2021-es KLS termékek bemutatója-7
2021-es KLS termékek bemutatója-7


Egyre divatosabbak (újra) a nagyobb felületű lencsékkel készült sportszemüvegek. A 2021-es KLS Dice II erre ráfejel még azzal, hogy használhatod teli keretesként és fél keretes kivitelben is. Utóbbihoz kapod a csomagban a felrakható orrnyerget. Az igényes kivitelű merevfalú tokban egyébként találsz a sötét, tükrös lencse mellett egy víztisztát is, így a sötétebb évszakokban is tudod használni. A lencsék természetesen 100%-os UVA, UVB és UVC védelemmel rendelkeznek, de ez ma már elvárható, viszont jár a pirospont azért, hogy a Red Revo lencse egyáltalán nem torzít a széleken sem, és szép kontrasztos képet ad. Víz és párataszító réteggel is ellátták. A keret Grilamid TR90-es alapanyagból készül ami rugalmas és tartós. Orrnyerge állítható, így be tudod állítani optimálisra. A szárak végei gumírozottak, de a szárak fejméretre nem hajlíthatóak. 

2021-es KLS termékek bemutatója-4
2021-es KLS termékek bemutatója-4


Jó hír a Kellys bringát birtoklóknak, hogy a KLS kiegészítőket színben passzoló szettként is megveheted, így ehhez a khaki színű szemüveghez illő kesztyű és sisak is szerepel a kínálatban. Ezen felül fekete, szürke, és fehér keretes kivitelben is kapható. 
Fogyasztói ár: 39.990 HUF


KLS Cutout Long kesztyű

2021-es KLS termékek bemutatója-2
2021-es KLS termékek bemutatója-2


Színében passzol (bár van belőle piros, és fekete is) a Dice II-es szemüveghez, és széles felhasználási területre alkalmas. Alapvetően montizásra van kitalálva, de túrázáshoz, vagy hűvösebb napokon országútizni is ideális lehet. Lyuggatott szintetikus bőr tenyerén nincsen párnázás, viszont csúszásgátló szilikonos betétekkel van ellátva, nem csak a tenyéren, hanem a mutató, és középső ujjon is. Érdekessége, hogy vezetőképes cérnával van varrva, így a mobiltelefont is tudod vele nyomkodni. A gyártói leírás szerint csak a hüvelykujjon, nekünk viszont működött a többi ujjon is. 

A csuklónál a felső részen trapéz alakban ki van vágva, sokan szeretik, ha itt nem vastag, és egyenes a varrás, alul viszont nem „laser cut”, hanem tépőzáras, így be tudod állítani a megfelelő szorosságot. A keszyű maga nagyon szellős, a szintetikus bőr tenyere is perforált, a felső rész pedig szintén kvázi hálós. XS-től XXL méretig kapható.
Fogyasztói ár: 9.790 HUF


KLS Vantage fejvédő

2021-es KLS termékek bemutatója-6
2021-es KLS termékek bemutatója-6

Csúcsminőségű (és árú) fejvédő a KLS kiegészítők világából, méghozzá pehelykönnyű 260 grammos súllyal. Tényleg alig érezhető, hogy a fejeden van, és ez fontos szempont, főleg ha több órát vagy nyeregben egy-egy edzés alkalmával. Úgynevezett triple inmold technológiával ragasztják össze a belső ütéselnyelő habot és a két külső kemény műanyag héjat, illetve a perem alá is behajlik a héj, nem látszik ki az EPS hab, ami minőségibb megjelenést biztosít. 12 szellőzőnyílás biztosítja a szellőzést, és bizony az első négyen keresztbefutó karbon lapnak látszó dolog, az tényleg karbon lap, ami nem csak a könnyű súlyhoz, és a merevséghez szükséges, hanem főleg arra jó, hogy amikor elesel, akkor összetartja a sisakot az első földhöz/tárgyhoz csapódás után is, mivel sajnos egy komolyabb bukáskor akár többször is ütődhet a fejünk. 

2021-es KLS termékek bemutatója-7
2021-es KLS termékek bemutatója-7


Az aero optimalizált sisak belső fejméret állító rendszere, ami 3D Fit névre hallgat, nem csak hátul veszi kisebbre a belső keretet, hanem egész a halántékodtól, ezért kisebb a fejedre ható szorítóerő, ergo kényelmesebb. Az állad alatt egy mágneses FidLock csat rögzíti a pántokat, kezelése egyszerű, határozott, és gyors. Sokkal egyszerűbb becsattintani, mint a hagyományos „műanyag késes” verziókat. A szivacsszett gyorsan száradó CoolMax anyagból készül, és egy tartalékot is kapsz hozzá. A két első oldalsó szellőző bevezetésénél tapadást növelő betét található, ami megakadályozza, hogy a bele tűzött sportszemüveg kicsússzon belőle. Szürke, piros és fehér színben kapható, M (54-58cm) és L (58-61 cm) méretekben.
Fogyasztói ár: 54.990 HUF


KLS Sharp fejvédő

2021-es KLS termékek bemutatója-8
2021-es KLS termékek bemutatója-8


Ez a modell már kifejezetten a montisoknak, enduro bringásoknak készült, de akár a városba is ideális lehet a megnövelt tarkóvédelem miatt. Triple inmold technológiával készül a héjszerkezete, akárcsak a Vantage fejvédőnek, annyi különbséggel, hogy itt a tarkóvédő rész külön színt is kapott a szürke és zöld kivitelnél. Ezen felül egy kiszedhető napellenzőt is kapott.

2021-es KLS termékek bemutatója-9
2021-es KLS termékek bemutatója-9


Ugyanaz a 3D Fit fejméretállító rendszer található benne, mint az országútis sisaknál, és a csat is mágneses elven működő FidLock. 330 grammos súlya meglepően jó, simán találkozni ebben a kategóriában fél kiló körüli modellekkel is, és azért érezhető ekkora súlykülönbség. A CoolMax szivacsozása mosható, gyorsan szárad, és szintén kapsz hozzá egy tartalékot is. Ötféle színben elérhető: csajos pink, és sky blue, illetve fekete, fekete/zöld, és szürke/barna.
Fogyasztói ár: 38.990 HUF


KLS Outrage fejvédő

2021-es KLS termékek bemutatója-10
2021-es KLS termékek bemutatója-10

Jelenleg a csúcsot jelenti a KLS kínálatában ha a montis, endurós fejvédők között keresgélsz. Igazi könnyűsúlyú versenyző, mintössze 370 grammot nyom, ami kiváló érték ebben a kategóriában. Triple inmold héjszerkezettel készül, és kifejezetten ütős nem csak a matt khaki dizájn, hanem az is, hogy a tarkó részen fényes fekete a műanyag héj. A nagyméretű napellenzője két fokozatban állítható magasságú, és nem takarja be felnyitott állapotban sem a szellőzőnyílásokat, amiből egyébként nem kevesebb, mint 15 darab található rajta, így vélhetően nyáron sem lesz meleg. 

2021-es KLS termékek bemutatója-11
2021-es KLS termékek bemutatója-11


3D Fit fejméretállító rendszere körkörösen fogja a fejedet, és szintén a kényelmet fokozza a CoolMax szivacsozás is, amiből itt is kapsz egy tartalékot, ahogy a többi eddig bemutatott KLS sisaknál. A pántok mágneses FidLock csattal rögzülnek, kesztyűvel is könnyen kezelhető. A sisak tarkó részén egy bújtató kapott helyet, amibe a nagy síszemüveghez hasonló úgynevezett „goggle” pántját lehet beleakasztani, így ha leveszed a pálya alján a szemedről, akkor is rajta marad a sisakon. M (54-58 cm) és L (58-61 cm) méretben kapható, színekből pedig fekete, zöld, és fehér kapható.
Fogyasztói ár: 42.990 HUF