Istria300 - új sportélmény ambiciózus kerékpárosoknak!

Istria300 - új sportélmény ambiciózus kerékpárosoknak!

(X) - Támogatott tartalom
2019/10/18
Ha mindig is arról álmodtál, hogy zárt utakon végigkerekezz az Isztrián, most megvalósíthatod vágyadat! Az Istria300 eseményének keretében válassz három vonzó táv közül: 300 - 235 vagy 155 km!

2020. október 10.-én az Istria300 rendezvénye Poreč tengerparti városát a nemzetközi kerékpározás mekkájává változtatja. A "Ride your Limits" mottóhoz hűen az Isztria optimális feltételeket kínál mindazon amatőr kerékpáros számára, akik sportos kihívások után kutatnak. Bárki, aki eddig kerékpározás közben szerette volna az Isztria festői táját jobban megismerni, most forgalomtól elzárt utakon megvalósíthatja álmát.

 

Tekerés az Istria300 útvonalán Forrás: (c) Goran Razic
Tekerés az Istria300 útvonalán
Kép forrása: (c) Goran Razic


 

Mi teszi az Istria300-at különlegessé?

Az Istria300 rendezvényén lehetősége van az atlétáknak amellett a táv mellett dönteni, amelyet teljesíteni szeretnének. Összesen három táv közül választhatnak: 300 km, 235 km és 155 km. Amennyiben például a kerékpáros a választott távján úgy érzi, hogy a lábaiban még több kilométer is benne van, áttérhet egy másik hosszabb távra. A rugalmas távválasztásnak köszönhetően ez az esemény kihívást jelent szinte az összes erőnléti szinttel rendelkező kerékpáros számára. Mindemellett pedig a legszebb természeti és kulturális látnivalók mellett haladhatnak el, belefeledkezve a gyönyörű panorámába életreszóló kerékpáros élményekkel gazdagodva.

 

Poreč Forrás: (c) Valamar
Poreč
Kép forrása: (c) Valamar

 

 

Színes kísérőprogramok az Istria300 rendezvényén

Azonban az Istria300 kerékpáros távjainak teljesítése "csak" az egyik fénypontja a négynapos kerékpáros rendezvénynek. 2020. október 8-11. között az Istria300 Expón minden megtalálható lesz, amire egy kerékpáros szíve csak vágyhat. Az izgalmas előadások és családi programok pedig mind további látványos részei ennek a felejthetetlen eseménynek Poreč-ben.

 

Tekerés az Istria300 útvonalán Forrás: (c) Goran Razic
Tekerés az Istria300 útvonalán
Kép forrása: (c) Goran Razic

 


Az eseményre a kedvező árú előregisztráció már megnyílt!

Remek hír mindazok számára, akik már alig várják, hogy a kerékpáros naptárjukat konkrét eseményekkel tölthessék fel. Mostantól december 9.-ig él az előregisztráció a oldalán. Az előregisztrációval a legjobb áron juthatsz hozzá a részvételhez! A hivatalos regisztráció a végleges útvonalak bemutatását követően, 2019. december 10. után nyílik majd meg.

 

              Regisztrálj már most elő, csípd el a legjobb árat!

 

 

Tekerés az Istria300 útvonalán Forrás: (c) Goran Razic
Tekerés az Istria300 útvonalán
Kép forrása: (c) Goran Razic


 

Az Istria300 rendezői – top nemzetközi csapat

Emögött az új kerékpáros rendezvény mögött két olyan szervező is áll - Julius Rupitsch és Vladimir Miholjevic  személyében - akiknek a neve korábban más sikeres sportesemények szervezésével is egybefonódott és nevük már önmagában garanciát nyújt az esemény magas színvonalára nézve. Julius Rupitsch nevével több esemény megszervezése is összekapcsolódik, egy közülük például a tekintélyes Großglockner Berglauf hegyi terepfutó verseny.

Vladimir Miholjevic versenyigazgató pedig, aki maga is profi kerékpáros volt éveken át és majdnem mindegyik legnagyobb UCI World Tour versenyt teljesített, pontosan tudja, mi kell egy kerékpárosnak. Jelenleg ő a Bahrain Merida Team sportigazgatója, illetve 2015-2018 között ő volt a Tour of Croatia szervezője, valamint 2019-ben ő szervezte a CroRace-t, a Tour of Croatia utód rendezvényét.

Mindketten várják, hogy a régió számára egy új és sikeres sporteseményt nyújtsanak, amelyből a helyi turizmus is profitál.

Az esemény igazgatója, Julius Rupitsch készen áll erre az izgalmas feladatra: "Poreč-ben megtaláltuk a tökéletes környezetet egy innovatív és modern kerékpáros rendezvény megszervezéséhez, amely nemzetközi vonzerővel bír. Az Istria300 megszervezésével azt szeretnénk elérni, hogy a régió különösen vonzóvá váljon a nemzetközi kerékpáros közösség számára".

 


Kapcsolat:

www.fb.com/Istria300

 

Istria300 logó Forrás: www.istria300.com
Istria300 logó
Kép forrása: www.istria300.com