Így mosd le a bringádat magasnyomású géppel Hír

Így mosd le a bringádat magasnyomású géppel Hír

Simon Ádám
Simon Ádám
2020/10/20
Szabad egyáltalán bringát mosni nagynyomásúval??? Persze, hogy szabad, csak oda kell figyelni néhány alapvető szabályra.
Hirdetés

Tény, hogy kárt lehet tenni a kerékpárban tisztítás közben, de ez akár a szivaccsal dörzsölésre is elmondható, vagy a rosszul megválasztott tisztítószerre, nem csak a nagynyomású mosóra. Ha néhány alapszabályt betartunk, akkor viszont magasnyomásúval nagyon gyorsan, hatékonyan és kevés víz felhasználásával tehetjük a kerékpárunkat patyolat tisztává.

A nagynyomású kerékpármosás 4 szabálya

A videóban egy Husqvarna PW350 magasnyomású mosót használtunk

Igazán nagy teljesítményű gép robusztus, kompakt kialakítással. Minden Husqvarna nagynyomású mosóberendezést úgy fejlesztettek ki, hogy az a maximális tisztítási teljesítményt és a hosszú élettartamot nyújtson. 

A felhasználói élmény fokozása érdekében a gépek nagyméretű tömlőhosszúsággal, gyors csatlakozókkal és forgó funkciókkal vannak felszerelve, amelyek megakadályozzák a tömlő összegabalyodását. A Husqvarna nagynyomású mosóberendezései ténylegesen 80% -kal kevesebb vizet használnak fel, a szokásos tömlőkhöz képest. A gépek sokoldalúságát és a tisztítóhatékonyságukat növeli a számos nagyszerű kiegészítő, mely elérhető hozzájuk. Minden Husqvarna mosóberendezés kétféle fúvókával rendelkezik. Egy lapos fúvókával, mely segítségével változtatható a nyomásszabályozás és egy forgó fúvókával.

Specifikációk:
Max nyomás: 150 bar
Vízátfolyás: 420-500 l/h
Teljesítmény: 2100 W
Tömlő hossza: 9 m
Termék mérete, Ho x Szé x Ma: 325x350x710 cm

Hirdetés