Hátszél legyen veled! - Pedelec kerékpár Gurunál jártunk

Hátszél legyen veled! - Pedelec kerékpár Gurunál jártunk

(x) - Támogatott tartalom
2014/05/28
Pedelec, E-bike kerékpárokra csak egyszer kell ráülni

Hazánk elektromos és pedelec kerékpár guruja rengeteg izgalmas dologgal vár idén is: speciális E-book a pedelec bringákkal ismerkedőknek, tesztelési lehetőség, egyedülálló feltételek és nagy E-bike választék.
Pedelec, E-bike kerékpárokra csak egyszer kell ráülni, erre már mi is rájöttünk és még a legszkeptikusabb „hagyományos” bringa rajongónak is fülig ér a szája néhány méter pedeleces kerékpározás után.

 

Milyen előnyöket nyújt még egy elektromos kerékpár?
Megszűnnek a rémisztő dombok, amire önerőből nem tudsz felkerekezni. A városokban gyorsabban, olcsóbban és kényelmesebben tudsz vele közlekedni, mint bármilyen más motorizált eszközzel (beleértve a tömegközlekedést is). A korszerű elektromos kerékpárokat tekerni kell, hogy a motor működjön, így a mindennapi helyváltoztatás során teszel az egészségedért is. Az elektromos kerékpár használók gyakrabban és szívesebben ülnek nyeregbe, megszűnik a rendszeres testmozgás halogatása. Végül, de nem utolsó sorban, megtudod, milyen érzés Superman-nek lenni; az elektromos kerékpár ereje szokatlan dinamizmussal ajándékoz meg!

Victoria Forrás: ebikeshop.hu
Victoria
Kép forrása: ebikeshop.hu

Miért az ebikeshop.hu?
Nézd csak meg a blogjukat, facebook oldalukat, vagy tegyél fel kérdést telefonon, látni fogod, hogy értenek a feladatukhoz. Márkafüggetlen kereskedőként a Magyarországon elérhető összes kerékpártípust forgalmazzák és vannak olyan termékek, amit csak náluk találhatók meg. Viszont a termékeiket egyedileg válogatják ki, csak olyat ajánlanak, amit ők maguk is kipróbáltak. Üzletükben csak prémium kategóriás termékek találhatók. Budapesti bemutatóteremmel is rendelkeznek, ahol az összes terméküket ki lehet próbálni, sőt bérelhetsz is tőlük elektromos kerékpárt, ha az otthoni környezetben, nyugodt körülmények között szeretnéd tesztelni a gépeket. Próbáld ki a kerékpár ajánló appukat is!

 

 

Kipróbálásra ajánlott pedelec bringák
Velük garantáltan extra sebességgel járhatsz dolgozni

Victoria 10.7
A Victoria s-pedelec kerékpárja! A teljes felszereltségű kerékpárba a Bosch Performance Line motorjának 45 km/h-ás változatát építették.
Kipróbálom!

AGOGS Tracer Trek
Új túrázós elektromos kerékpár modell az AGOGS cseh gyártótól! A 2014-es szezon újdonsága ez a kényelmes túrabicikli. Hatalmas 475 Wh-ás akkumulátora a 100 km feletti túrázáshoz is ideális társ.
Kipróbálom!

Most rendkívül kedvező áron vásárolhatsz kifutó Hercules elektromos rásegítésű bicikliket, melyek között találsz sportos és kényelmes (akár fokozatmentes automatával szerelt) modelleket is!