GPS kerékpáros komputerek

GPS kerékpáros komputerek

Kakuk András
Kakuk András - Támogatott tartalom
2021/03/17
Zavarba ejtően alacsony áron, magas tudással...

Mire való a kerékpáros komputer?

Szeretnéd rögzíteni a tekeréseidet? Kíváncsi vagy, hány kilométert tettél meg az évben? Visszanéznéd, merre jártál? Napi szinten edzel, és szükséged van minden adatra, sebességtől kezdve pulzuson és pedálfordulaton át egészen a Watt értékekig? Akkor megvan a válasz. 

Az utóbbi 4 évben 8 Bryton kerékpáros komputert teszteltünk, ezek közül 5 videó volt. A városi legenda szerint a karanténban minden bringát felvásároltak, úgyhogy elég nagy valószínűséggel - neked olvasónak is -  van egy bicója, ami arra vár, hogy felfedezze veled a hazai utakat és ösvényeket. 

Nézd meg a videóinkat és a válaszd ki a számodra megfelelő Bryton eszközt, melyeket a forgalmazó így ajánl:

A Bryton GPS komputerek között minden kerékpáros megtalálhatja azt a modellt, amire szüksége van, anélkül, hogy feleslegesen többet fizetne olyan funkciókért, amiket sosem fog használni. Egyszerű loggertől profi edzőtársig kínálunk komputereket, versenytársainkhoz képest zavarba ejtően alacsony áron. Vezeték nélküli adatátvitel, óriási memória kapacitás és extrém hosszú működési idő jellemzi minden modellünket, melyekhez opcionálisan bármilyen ANT+ szenzor párosítható. Az „okosabb” modelleket navigációs funkciókkal és előre telepített térképpel is elláttuk, így egy előre megtervezett útvonalon, pontosan végezheted bármilyen edzésed, vagy túrád. 

Bryton videók