Folytatódik a bringa boom... Critical Mass Hír

Critical Mass
2012/04/02
Berobbant a tavasz, jön a Critical Mass felvonulás április 22-én!
Hirdetés

 

Felhívás a CM-szervezőktől

Gőzerővel folytatódik a budapesti bringa boom, a kiskörúti forgalomszámláló adatai szerint márciusban közel 100%-kal többen  kerékpároztunk hétköznapokon, mint tavaly. Ez elképesztő tempó, nem gondoltuk, hogy egyre nagyobb létszám mellett is kitart a duplázós trend. De ha már így van, teszünk még a tűzre. A bringás közlekedés olcsó, gyors, kiszámítható és feldob. Rengeteg budapestinek van épp erre szüksége, és a CM kapcsán beszélhetünk erről rengeteg fórumon. A felvonulás megszervezése viszont nagy munka, és a Critical Mass Rendezvényszervező és Érdekérvényesítő Kft. nem létezik, tehát újra csak rátok számíthatunk a következő tennivalókban.

 

Kérünk, segíts a szervezés feladataiban! Gyere el a szerdai (április 4.) szervezői gyűlésünkre a Merlin színházba 18 órára. Budapest minden iskolájába, bicikliboltjába, szórakozóhelyére és a lehető legtöbb munkahelyre szeretnénk eljuttatni plakátjainkat. Ha gyorsak leszünk, pár napon belül tízezrek láthatják őket. Hívd a barátaidat is.

Bővebben...

 

Segíts a matricák osztogatásában! A forgalmasabb bringautakon és kereszteződésekben adjuk kézbe a CM matricákat, hátuljukon a felvonulás tudnivalóival. Most is csináltunk egy "órarendet", ahová jelentkezhetsz. Nézz ki olyan helyet és időpontot, ahol más nem osztogat:

Bővebben...

 

Ha túlterhelt vagy, 5 perc alatt is óriásit lökhetsz az ügyön (előre):

- Faceboo k-felhasználóként oszd meg a Critical Mass esemény hírét.  Pofonegyszerű, csak ezt a linket kell kimásolnod az üzenőfaladra:  http:// www.facebook.com/events/157446217711047/

Így nem csak a bringásokat, hanem az egész várost tájékoztathatjuk.

 

- Még mindig Facebook ... Az esemény oldalán a jobb felső sarokban lévő meghívóküldő gombbal hívd el az ismerőseidet!

Ez a leghatékonyabb, és még mindig csak 2-3 perc.

 

- Közösségi oldalaktól szabad emberként...

Egyszerűen csak küldd el ismerőseidnek a felvonulás hírének linkjét!

http:// criticalmass.hu/gyik

 

- Plakátot és matricát is tudsz vinni keddtől a hetedik kerületi Király utca 83 -ból. Köszönjük, hogy segítesz! Nagyon nagy céljaink vannak, de csak összefogva érhetjük el.

 

Nem csak Budapesten!!! Critical Mass Szésfehérvár  

Critical Mass Debrecen

Critical Mass Veszprém
Hirdetés